• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
No ładne imie - musisz sie postarać o synusia...;-)
My pierwszy raz w historii uzgodniliśmy imie dla dziecka przed porodem...:-D ba nawet chyba 8 tyg. niemiał jak imie było dla niego.....:szok: i co najważniejsze przez cały czas nie padło żadne inne...:tak:

A mnie znowu mój hemoroid dokucza jak nie wiem...poza tym mam mega zawalone gardło i katar po pachy...:dry:Czuje sie jakbym z nocnej imprezki zakrapianej suto alkoholem wróciła....:cool2: Mam nadzieje ze mi to w miare szybko przejdzie...zarzuciłam paracetamol i strepsils bo chyba nic wiecej juz nie moge....:confused:

a ja jestem wsciekła :((

mój mąż ma 2 starszych braci.
wczoraj urodził się Filip, w Irlandii. (przewidywalny termin porodu był na 17 września)
dzisiaj urodziła się Jagoda, w Polsce. (przewidywalny termin porodu był na 17 września)
a mój Kuba strajkuje i ani mu się śni wyjść wcześniej! MASAKRA!!!

czemu życie tak wkurza :P

czesc dziewczyny
Aniu na twoim suwaczku widac ze dzisiaj bedziesz rodzic trzymam kciuki :-) Aniu ja tez sie przeziebilam jak mialam rodzic, nawet ulozylam sobie teorie ze dlatego zaczelam rodzic i nic nie bralam bo nie wiedzialam co i tak sie meczylam a kaszel mialam ze hoho. Po cesarce to myslalam ze przy tym kaszlu wszystko mi sie otworzy masakra :-/
Carinio a ty masz jeszcze 2 tyg wiec spokojnie czekaj ;-)
dziewczyny moge sie wam pochwalic ze dostalam prace, dzisiaj bylam na rozmowie i wieczorem zadzwonila babka ze chce mi zaoferowac kontrakt normalnie szok dwa listy tylko wyslalam i tak szybko znalazlam, myslalam ze dluzej bede szukac. Nadal w to nie moge uwierzyc, na drugi tydz. w srode zaczynam wow ide to nadal z moim M. przezywac
owocnej nocy wam zycze a reszcie spokojnej, wyspijcie sie
dobranoc

Gosiu nie 2 tygodnie- do terminu porodu mam 8 dni :] ciezko jest spokojnie czekac na pierwsze dziecko, kiedy wszyscy w okol rodza i ciesza sie maluszkami- a ja znajac swoje szczescie przenosze do pazdziernika ;] dla smiechu pisalam ze bratowe meza urodzily. jedna wczoraj, druga dzisiaj- i zal doope sciska :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry