reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
U nas slonko pięknie świeci - lece więc ciuszki małemu powiesić na ogrodzie...:tak:
Carinio jak ci tam? Wszystko ok?

Proponuję dziś kawkę z lodami.... takie weekendowe szaleństwo!:-D

I sie nie wkleiło...:baffled:

Załączniki

• 224da40180.jpg
    224da40180.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 58
wsszystko ok. 2 dzien z rzedu maly tylko je i spi :D i w nocy obudzil sie tylko 2x :D
dzisiaj bylismy z nim w Zwolle na targowisku- pogoda cudna!! Zal bylo nie wyjsc. Poza tym babcia mi pojechala i mi smutno...
ale dzisiaj posprzatalam chate, pomylam podlogi, przebralam posciele, posprzatalam w szafie małego (nie ma to jak zyczliwi przynoszacy tone ubranek :D ) Mały słucha właśnie muzyki z "amelii" zasnal w 3 minuty!!!!

Moze wspolnie wybierzemy kawalki dla naszych pociech? Takie do snu...?
polecam Age Zaryan :)

hejka,
carino ja spiewam Zosi kołysankę, czytam książkę ''Martynkę i..." i wychodzę;) ale to metoda na trochę starsze dzieciaczki;)

aniahaven ja też dzisiaj porobiłam pranko ,ładnie raz dwa, wyschło na dworze, tyle............. że go nie pozbierałam jeszcze, bo mi się nie chce;)

reklama
Dzień dobry...

Każdy ma swoje metody na maleństwa :sorry:- te młodsze i te starsze.... ale wg mnie najważnijszy jest ten sam rytuał kazdego dnia wtedy dzieci wiedzą co po czym i nie ma problemu....;-)
Karina i Erni standardowo kolacja, kąpiel bajka i buziak...ale to prawie sami sie obsugują zwłaszcza teraz kiedy Wiktor jest z nami...
A Wiktor uwielbia jak mu tatuś na gitarze gra, hihi...:tak:
A my wczoraj pobalowaliśmy na Belgi u znajomych na urodzinach:-) - super było a mały dzielnie znosił rozstanie z mamą w babcinych ramionach!

Do góry