Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wsszystko ok. 2 dzien z rzedu maly tylko je i spi i w nocy obudzil sie tylko 2x
dzisiaj bylismy z nim w Zwolle na targowisku- pogoda cudna!! Zal bylo nie wyjsc. Poza tym babcia mi pojechala i mi smutno...
ale dzisiaj posprzatalam chate, pomylam podlogi, przebralam posciele, posprzatalam w szafie małego (nie ma to jak zyczliwi przynoszacy tone ubranek ) Mały słucha właśnie muzyki z "amelii" zasnal w 3 minuty!!!!
Moze wspolnie wybierzemy kawalki dla naszych pociech? Takie do snu...?
polecam Age Zaryan
Każdy ma swoje metody na maleństwa - te młodsze i te starsze.... ale wg mnie najważnijszy jest ten sam rytuał kazdego dnia wtedy dzieci wiedzą co po czym i nie ma problemu....;-)
Karina i Erni standardowo kolacja, kąpiel bajka i buziak...ale to prawie sami sie obsugują zwłaszcza teraz kiedy Wiktor jest z nami...
A Wiktor uwielbia jak mu tatuś na gitarze gra, hihi...
A my wczoraj pobalowaliśmy na Belgi u znajomych na urodzinach:-) - super było a mały dzielnie znosił rozstanie z mamą w babcinych ramionach!