reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry...

Dzieki kochane za rade... może jeszcze ktoś coś podpowie...:-p w sprawie tej płatności za opieke...
Aniu tort pieluchowy mi sie zdaje ze to taki stos paczek pampersów związany wstążeczką na górze...hihih Robale czy tak?
Anetko dobrze ze walczysz o swoje:-D a jeśli chodzi o gadulstwo to we mnie masz pokrewną duszę...:sorry:a teraz widzę ile ja gadam bo moja Karina bije mnie na łeb i szyje...jej to buzia sie wogóle nie zamyka. Wczoraj to z moim M do 3 nie zdążyliśmy policzyć a ona zaczynała nowy temat,hihi:szok::-):szok::-)...

Ja pije kawkę i zmykam do geemente....

Załączniki

• 100.jpg
    100.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 42
Hej
Aneta w zdaniu personeelszaken, szaken nie ma zadnego znaczenia, bo slowo to sklada sie z dwoch czlonow personeel i zaken, czyli sprawy personalne. (troche zle to sobie podzielilas ;-) )
A robota trafila mi sie jak slepej kurze ziarnko.
Zajmuje sie administracja dotyczaca personelu, organizacja spotkan, konferencji miedzynarodowych dyrka z klientami (biore w nich udzial jako tluamcz) itp itd. Praktycznie codziennie cos innego, wiec na nude nie narzekam.
Jak zrobie to, co mam zaplanowane na dany dzien, to ide do domu a placone mam za godz kontraktowe :-)
wczoraj np. to myslalam ze pekne ze smiechu, jak szef przyszedl i oznajmil, ze dostalismy jako firma VIP-owskie zaproszenie na zakupy do pewnego znanego sklepu i ze o 15 tam jedziemy :-D No i pojechalismy cala brygada :szok: a na firmie zostal tylko stazysta, ktory mial za zadanie odbierac telefony :-D
Normalnie ful wypas taka praca, idziesz na zakupy i jeszcze ci za to placa :-D:-D:-D
Obkupilam sie w fajowe ciuchy, przecenione z 100 euro na 7,5 albo z 60 na 2
Normlanie ceny :szok::szok::szok:
Poki co jestem bardzo zadowolona :tak::tak::tak:

Agasta nic tylko sie cieszyć i używać....:-D
Robale ...super,super!:tak:
A ja melduje ze juz wróciłam z Alpen - wszystko pozałatwiałam a teraz pyszna kajzerka z dżemem malinowym na mnie czeka,pa!:-)

Witam

Robale super sprawa z tym "torem":tak::tak:
Agasta wymarzona praca dla każdej babki:tak::tak: Super!
Aniu ja płace mojej opiekunce 4,5e plus bilety tramwajowe .Powiem ci ,że już żadko się trafi pani co bierze mniej:sorry:

cześc dziewczyny, właśnie wróciłam z ostatniego, jak myślałam, echo.... okazało się ża mały ma jedną nerkę większą , a drugą mniejszą, mam skierowanie do szpitala na kolejne echo żeby to potwierdzic, albo nie, mam nadzieje że bedzie wszysko ok, ale i tak jestem załamana... normalnie niewiem co ze sobą zrobic... reszta w porządku, waży ok 1600 gram, reszta wymiarów też w normie, tylko te nerki......

Natko tylko się nam nie załamuj:no::no:Nie wiem czy pamiętasz ale my mieliśmy ten sam problem:baffled:Podobno u chłopaków to jest prawie że standard :eek:tak mi mówili lekarze.
Pod koniec ciąży powinny się wyrównać:tak:U nas tak było:tak:więc się nie denerwuj :sorry:

reklama
ello
kiedys tu przez chwilke pisalam ale ostatnio brak mi chyba natchnienia hihi albo to moze len (?) ;)
ale musze sie przyznac ze czasem tu zerkam i podczytuje....

GRATULACJE dla Mam ktore ostatnio urodzily swoje kochane Maluszki! Zdrowka zycze!

Natka > nie martw sie! to napewno nic zlego! Musze Ci powiedziec ze ja tez mam nerki o roznych wymiarach. A wyszlo to przypadkiem...
A dokladniej zeby Ci to przyblizyc > jedna jest szersza i krotsza a druga dluzsza i wezsza :)
no ale nic mi sie nie dzieje!
Zyje juz tyle lat na swiecie i jest dobrze! Wiec niezamartwiaj sie bo to niema sensu! musisz sie usmiechac i cieszyc kazda chwila zeby Maluuszek tez byl szczesliwy :)

Pozzdrawiam

Do góry