Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak dotad wszyscy mi mowili ze dobrze robie ze uczymy go 2 jezykow jednoczesnie a tu prosze .......... Jak wy mowicie do swoich dzieci???? Ja mysle ze w koncu przyjdzie czas i na niego i zacznie mowic, kazde dziecko idzie swoim tempem, a ta mi pokazuje w komputerze ze dzieci w 18 msc. powinny mowic 3 slowa no i masz babo placek

ale dalo sie zjesc

,...
dziecko a ta trójka niżej jest moja więc nikt mi nie bedzie gadał to czy tamto...

no bo nawet to jak ja mam z nim gadac po holendersku jak ja sama mowie kali jesc, kali pic. 
. Zapisujesz juz mala do przedszkola??? bo my sie zabieramy i do teraz wysylamy papiery
Uważam, że dobrze robisz mówiąc do Daana po pl
, nie zmieniaj tego
Dzieci dwujęzyczne zaczynają później mówić
Holenderskiego to on się jeszcze nauczy
My mimo, że w domu mówimy tylko po pl to Nikodemowi łatwiej mówić po holendersku. Ostatnio odkryłam, że on nawet z polskimi dziećmi mówi po holendersku. Po polsku robi takie np błędy "mama chcesz DWA łyżeczki" tysiąc razy go poprawiam, a on robi straszne błędy mówiąc po polsku. Oczywiści Niko ma pl i nl książeczki, ale bardziej lubi czytać po holendersku. Ucz dana polskiego, bo dodatkowy język to dobra sprawa