reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Holandia

Dzien dobry...

Sencilla ja oczywiście jestem zainteresowana :tak::tak::tak: - nawet napisałam meila do tego Pana ale nawet nie raczył odpisać... :szok::baffled: napewno dałaś mi dobry adres...:sorry2:?
A to nas SINT....

Załączniki

• DSCF2061.jpg
    DSCF2061.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF2043.jpg
    DSCF2043.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF2045.jpg
    DSCF2045.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Dzień dobry

Pojawiam się i znikam, ale mieliśmy małą masakrę przez ostatni czas. Byłyśmy z Bianką w szpitalu, bo dostała gorączki prawie 40 stopni, więc automatycznie ją dali na oddział. A później zaczęły się bóle brzucha, nie ma kolek, tylko wyła non stop. Dopiero od kilku dni daję jej magiczne kropelki sab simplex i wreszcie mam normalne, niewyjące i uśmiechnięte dziecko. Także polecam, bo dziecko po tych kroplach przestaje płakać kilka minut po podaniu... a ja męczyłam się z nią kilka tyg. No nic, było minęło

witam
u nas od rana zamieszanie, zakupy, sprzatanie, pieczenie ciasta, jutro moja mama z siostra przyjezdzaja,:tak: a ze jutro rano musze jeszcze do pracy isc wiec dzisiaj wszystko musi byc gotowe. Jeszcze z rana przyjechali panowie do malowania balkonu i drzwi i widzilam ze byli zajeci u sasiada wiec dzwonie do mojego M. spytac co jest a on mowi ze tez nic nie wie, wiec pomyslalam ze pewnie sasiedzi z tym naszym wlascicielem domu sie ugadali ze to razem beda robic, pojechalam na zakupu i przyjezdzam popoludniu a sasiadka przychodzi i mi mowi ze malarze domy pomylili i takim sposobem sasiadka ma oszlifowany balkon i drzwi za darmo:-D:-D
Bira dobrze wiedziec o takich kroplach. Dobrze ze z malutka juz dobrze i sie nie meczy a wy razem z nia:-)
milego dnia

Hej...

Bira a ile Binka ma ? Bo suwaczek nieaktualny...a te krople to na brzuszek tak?:confused:
U nas smutna wiadomość... zmarł mój teść....

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ania, bardzo przykra wiadomość. Współczuję.
Suwaczek już uaktualniłam :-) A krople są na brzuszek. Działają cuda, młoda uspokaja się po kilku sekundach.

Anna, spojrzałam na Twój suwaczek i mnie ścięło. Amelka ma już prawie roczek. Drepcze już? Czy nadal taki leniuszek?

Gosia, super, że będziecie mieli gości. Moja mama też jest u mnie. Miała jutro jechać, ale przedłużyliśmy jej pobyt o tydzień, bo dziwnie dobrze się tym razem dogadujemy, że szkoda, żeby już pojechała ;-)

Ania, bardzo mi przykro z powodu smierci tescia..
Automedg, to sa ankiety, ktore mozna przeprowadzic wsrod polakow mieszkajacych w holandii. A w jakiej prowincji mieszkasz?
jesli ktos z WAs jest zainteresowany, prosze pisac na maila Pana MAcieja, dziwie sie, Aniu, ze nie odpisal, bo on zawsze odpisuje.. sprobuj jeszcze raz.
aha, platne 4 e od ankiety.
maciek.patola@gmail.com

reklama
No HEJ...

Sencilla ankiety mam juz w domu - przed chwilą odebrałam...:tak: wracając po drodze ze stacji...mój M już w pociągu siedzi - jedzie do BREMEN a potem jego siostra weźmie go do PL na pogrzeb... Myśleliśmy żeby jechać całą rodziną ale.... pojechał tylko on.:zawstydzona/y:

Dobranoc...

Do góry