reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry :-)
Ania, to się prezent nazywa :-) Super :-)
Co do tego usypiania, to pomimo tego, że musimy siedzieć przy Indze, to o 20 już jesteśmy wolni i i mamy czas dla siebie. Bianki w ogóle nie liczę na razie, bo ona chodzi spać o 18 ;-)
Ania, to się prezent nazywa :-) Super :-)
Co do tego usypiania, to pomimo tego, że musimy siedzieć przy Indze, to o 20 już jesteśmy wolni i i mamy czas dla siebie. Bianki w ogóle nie liczę na razie, bo ona chodzi spać o 18 ;-)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
byłam wczoraj na tej rozmowie i zaproponowali mi przeniesienie do innego hotelu od stycznia, a do stycznia będę się lenić, bo nie chciałam wracać do mojego
Właśnie zajrzałam na moje konto i jak zobaczyłam moją wypłatę to się przeraziłam
, ja chyba już od stycznia nawet do innego hotelu nie chcę iść
Muszę szukać czegoś innego
byłam wczoraj na tej rozmowie i zaproponowali mi przeniesienie do innego hotelu od stycznia, a do stycznia będę się lenić, bo nie chciałam wracać do mojego
Właśnie zajrzałam na moje konto i jak zobaczyłam moją wypłatę to się przeraziłam
, ja chyba już od stycznia nawet do innego hotelu nie chcę iść
Muszę szukać czegoś innego
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dziewczyny właśnie zepsuł mi się odkurzacz, proszę Was o szybką odpowiedź jaki polecacie do ok 100e
Dziś mamy wizytację z Nikodema szkoły właśnie sprzątam i pech, odkurzacz szlak trafił
, a został mi tylko salon do odkurzenia

Dziś mamy wizytację z Nikodema szkoły właśnie sprzątam i pech, odkurzacz szlak trafił
, a został mi tylko salon do odkurzenia

aneta 2222
Entuzjast(k)a
co myślicie o tym Kijkshop.nl - Zanussi Stofzuiger ZANS731 ?
a ma któraś bezprzewodowy i jest zadowolona np taki Kijkshop.nl - Electrolux Steelstofzuiger ZB2905
albo ten jest nie drobi i z filtrem hepa ZS203 - Media Markt - Ik ben toch niet gek ?
Dziewczyny gdzie jesteście?
a ma któraś bezprzewodowy i jest zadowolona np taki Kijkshop.nl - Electrolux Steelstofzuiger ZB2905
albo ten jest nie drobi i z filtrem hepa ZS203 - Media Markt - Ik ben toch niet gek ?
Ostatnia edycja:
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
co myślicie o tym Kijkshop.nl - Zanussi Stofzuiger ZANS731 ?
Hej
z tych ktore podalas mi najbardziej odpowiada ten Zanussi,jakos nie jestem przekonana do tych bezprzewodowych,chociaz nigdy nie uzywalam.
Moze popatrz jeszcze tu
Zoeken - wehkamp.nl_
mi podoba sie ten Samsung za niecale 80e
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
W tym Zanussi jest fajne to,ze nie potrezba do niego worka,ale may troche ten pojemnik.Jest lekki i ma dlugi kabel,tez fajne jest to ze za przesylke w Kijkshop nie placisz,ale masz tylko rok gwarancji a na wehkamp 2.
I co zdecydowalas sie na ktorys?
I co zdecydowalas sie na ktorys?
bira
Listopadowe mamy'07
Aneta, mi właśnie wczoraj przywieźli tego zanussiego. Padł nam odkurzacz i zamówiłam za punkty z bouwmaatu :-) Powiem tak, że jest głośny i ma dość krótki kabel, w każdym razie w porównaniu do jego poprzednika elektroluxa ultrasilencera. Ale wciąga wszystko, ma sporą moc. Jak na dzień dzisiejszy jestem zadowolona, zobaczymy w praniu ;-) U mnie odkurzacz musi być mocny, bo przy psie pełno sierści wszędzie się wala, wchodzi w meble a on ładnie powyciągał :-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aneta i jak po kontroli??? Co do odkurzacza to ja mam holandie

i super ciągnie
:-)
Aniu fajne kapcie i takie ciepłe .Na "farmie" na pewno ci się przydadzą

A ja wczoraj zaliczyłam wywrotkę rowerową ,taka szklanka była na drodze
Na szczęście nic mi się nie stało.Tylko siniak na nodze wielkości pięści
Aneta i jak po kontroli??? Co do odkurzacza to ja mam holandie

i super ciągnie
:-)Aniu fajne kapcie i takie ciepłe .Na "farmie" na pewno ci się przydadzą

A ja wczoraj zaliczyłam wywrotkę rowerową ,taka szklanka była na drodze
Na szczęście nic mi się nie stało.Tylko siniak na nodze wielkości pięści
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
aneta- polecam odkurzacz philips performer troszeczke drozszy ale super sprawa, jest cichutki az go milo sluchac, maxymalnie na pustym worku az wciaga panele
a kabel starcza na cale mieszkanie- naprawde dlugi. szczerze wart wydatku.
~TOHRH2~ODKURZACZ PHILIPS PERFORMER FC 9170/01 !!! (1344626331) - Aukcje internetowe Allegro
a mi padlo zelazko :/ ale tak jak bira wymieniam z punktow z bouwmaatu
~TOHRH2~ODKURZACZ PHILIPS PERFORMER FC 9170/01 !!! (1344626331) - Aukcje internetowe Allegro
a mi padlo zelazko :/ ale tak jak bira wymieniam z punktow z bouwmaatu