Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja dzisiaj wagaruje... hahaha.. byłam w pracy i stwierdziłam ze na dziś mi sie wiecej nie chce...i pojechałam do domu...po drodze odebrałam ernigo z przedszkola..i wcinamy właśnie kopytka bo zostały z wczoraj...
A wszystko przez to że ...słońca nie ma i mi sie nic nie chce!!!!!!!
ja caly komplet do chrztu malej kupilam na allegro i tu mi wysłali za 20 zl przesylke bo te ich stroje kojarza mi sie z innym wynaniem pozatym drogie sa i brzydkie jak dlamnie
moja corcia ma taki biało różowy komplecik :
A my pospaliśmy całą 4-ką do 10.00 jak wolny dzień to wolny...potem tosty,szybkie odkurzanko i pranie do pralki... czarna robota zakończona;-)...
MamoM faktycznie ładny komplecik... ale patrzac na rozmiar to ...hmmm mój Victor obecnie ma cośmiedzy 67-74 wiec boje sie zamawiac juz bo nie wiem o ile mi podrośnie..pewnie gdzies 86...poza tym niektóre z tych garniturków baardzo mi sie podobały... ale chetnie poszperam na allegro moz cos znajde a przysłac to mi moga do tesciowej bo tam chrzcimy..
Karola znwou jakis wirus jest...mój Victor stekał,jęczał, kaszlał i marudził całą noc aż mu 2 razy paracetamol serwowalam...jemu chyba tez ida zeby...
ZDRÓWKA DLA WAS!
Carinio a jak tam Kuba po tym zabiegu? obiecalas wstawic zdjęcie jakieś.. już dawno was nie było..:-(
dzien dobry
Dzisiaj o 3 idziemy dom ogladac :-) pozniej wam napisze wrazenia
Karola dzieki i zdrowia dla Michasia
Teraz jeszcze musimy do banku rachunek zaplacic bo juz lezy od 2 tyg.
I jeszcze wam sie pochwale ze moj Daanus zaczyna korzystac z nocnika, jeszcze na dalsze wyprawy i na noc musi miec pieluche ale w domu juz nnie musi miec. Zdarzaja sie jeszcze wpadki no ale to dopiero pierwszy tydz.