Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sa dwie sypialnie i strych z ktorego tez w sumie bedzie mozna zrobic pokoj ale i tak to wszystko takie male, no ale trudno na pocz. musi starczyc. i jeden plus ze wszystko nowe, kuchnia jest ladna brazowa i teraz tak mysle zemy mamy taki duzy stol jadalny i on sie tam chyba nie zmiesci
My wlasnie wrocilismy z ogladania domu i powiem wam ze troche malysa dwie sypialnie i strych z ktorego tez w sumie bedzie mozna zrobic pokoj ale i tak to wszystko takie male, no ale trudno na pocz. musi starczyc. i jeden plus ze wszystko nowe, kuchnia jest ladna brazowa i teraz tak mysle zemy mamy taki duzy stol jadalny i on sie tam chyba nie zmiesci
Morgenrood mysmy dostali dom ze spoldzielni. A jak ci sie nudzi to wpadni do mnie na kawe, we dwie sie nudzic jest zawsze razniej:-) ja mieszkam w Mierlo to rzut kamieniem od ciebie.
Aniu trzymajcie sie cieplo na spacerze;-)

...mniam uwielbian te ciasteczka zwłaszcza niebieskie!
a moze biała kapusta?

a ogród jest? W nowy się super mieszka ,wiem coś o tym bo my tez mamy nowo wybudowane ze spółdzielni
Zdrówka dla Victorka
Ja uwielbiam prince polo 
Też mamy zawsze zapas
i tylko kursujemy do szafki i na sofę 

a d..... rośnie

ale ja sie w końcu pozbierałam i postanowiłam zrzucić te pare kg
a...że ciasteczka z PL przyszły no cóż... czasami też sie czowiekowi coś należy nawet temu z wielką d...ą!:-)