• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Czesc
A u nas nad ranem burza byla:szok::baffled:Teraz sloneczko sie niesmialo przebija ,i deszcz co chwilke atakuje:crazy:
Walizki wyciagniete i Misiek garnki pakuje do polski:-D:-D

Pare rysunkow zrobil i na jednym niby pisze "kochane babciu juz tu jestem Alu":-D

U nas śniegu na razie nie widać. Jedynie do południa lało:eek:

U nas w bloku na klatce rozłożył ktoś choinkę, nie wiem czy już mówiłam. I sąsiedzi zawieszają na niej kartki z życzeniami od siebie dla pozostałych mieszkańców. Nie wiem czy to tylko u mnie w bloku, czy tutaj jest taki zwyczaj...ale strasznie to miłe. Dzisiaj i my zawiesiliśmy kartkę z życzeniami od nas:-D

Fajna sprawa :) Ja byłam z Małą na spacerku i zmarzłam strasznie... Nie karmie już drugi dzień przez cały dzień. Cycki to mi zaraz wybuchną hahahahaha :) I cały czas się zastanawiam czy Mała nie jest głodna bez tego cyca... ale chyba nie jak nie jojda ;P :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry