reklama

Holandia

Dziękuję poród szybko, w ciągu 2 godzin się oszczeniła.
ma ich 4 są śliczne. Pedro mój taki dumny, ja więcej strachu się najadłam przy pierwszym reszta to już poleciała :tak:. Aż szkoda będzie je oddawać.

reklama
Witam mile Panie,dla wszystkich Was cudownych kobiet moc buziakow! Ja jeszcze nie wrocilam do swiata zywych,nie moge dojsc do siebie...staran sie odpoczywac,ale ciezko,jak jestesmy sami,a tu trojka dzieci... Ale grunt,ze wszystkie zdrowe! Anetka,zazdroszcze przespanych nocy,bo u nas to dokladnie odwrotnie... Ciezko,oby juz ten kryzys minal.na dodatek mam nawal pokarmu,mala ciagnie pioeknie,ale piersi bola jak cholera. Jak zasiade juz do kompa to dam fotki,bo z komorli na forum sie nie da.Lucy,gratuluje z calego serca!malutka jest sliczna! Dziewczyny gora! :) hihi. Nasi forumowi chlopcy beda mieli w czym wybierac :) svb samo przysle list,do belastingui o zasilek trzeba samemu.pozedrawiam wszystkich i do nastepnego napisania!

NANA tylko ze moj Kuba zgrzyta juz od dluzszego czasu zebami a z tym dietetykiem to jestem ciekawa co zrobi zeby on zaczal jesc. Oby w czyms pomogl bo juz jeden specjalista w Polsce dal Kubie syrop dla anorektykow ale nic nie pomoglo....

LUCY moj porod byl ekspresowy i rewelacyjny bo w domu. Jak juz pisalam wczesniej jakbym miala rodzic jeszcze kiedys to tylko w domu. Po porodzie od razu doszlam do siebie, wstalam, umylam sie. Najbardziej mnie ucieszylo to czego sie balam ze nie mam ani jednej szwy. A jak tam Twoje przezycia po porodzie domowym?

Dziekuje ze odpowiedz na moje pytanie o SVB i Belasting.
A tak na marginesie to dostalam wlasnie pismo z mojej spoldzieli ze mamy mieszkanie do ogladania w nastepnym tygodniu :-)

Nana wczoraj byla u nas pani z CB i powiedziala ze oczko jest zdrowe zeby je przemywac woda a jezeli sie zrobi czerwone to wtedy antybiotyk bedzie potrzebny.

A co do tych pasozytow to musialbym byc pewna ze to dlatego zgrzyta zabkami. Ciekwi mnie jak moze dietetyk pomoc nam.

ROBALE GRATULACJE:-D babcia zostac w tak mlodym wieku.... ;)

ide pizze do piekarnika wrzucic i ..bede potem.... bo mam dzis zebranie w szkole u Kariny:tak:

Anetko a ile cm i kg ma synek?

Ostatnia edycja:
reklama
No jasne ,ze musisz miec pewnosc co jest w ciemno nie ma co dawac lekow.No to faktycznie troszke malo wazy.powiem ci ,ze pracowalam u jednej babki i jej synek wlasnie wcale nie przybieral na wadze i ciagle chorowal wiec tez poslali ja do dietetyka no i co zlalecenie chipsy ,slodycze ,ze by utuczyc go jak kaczke.Mam nadzieje ,ze ty trafisz do lepszego dietetyka.No ale mysle ze porozmawiaj o tych innych sprawach jakie cie niepokoja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry