anetka880
Fanka BB :)
karola82_82 zdazylismy do szkoly ale trzeba troche wczesnej wstawac :-)
Co do pamieci w ciazy to ja tez mialam problem. Przegapilam wizyte w szpitalu na USG 20 tygodniowe, lezalam sobie w domu a tu telefon ze szpitala czy cos sie stalo ze nie przyjechalam a ja poprostu zapomnialam.
Co do pamieci w ciazy to ja tez mialam problem. Przegapilam wizyte w szpitalu na USG 20 tygodniowe, lezalam sobie w domu a tu telefon ze szpitala czy cos sie stalo ze nie przyjechalam a ja poprostu zapomnialam.

i dzisiaj juz napewno wybieramy sie na scheveningen pooddychac swiezym, morskim powietrzem
. Póki co piję herbatkę z sokiem i oglądam jakiś serial na tvn. Jak się ogarnę to idę na spacer. Brakuje mi tu parków i w ogóle zieleni. Zazdroszczę Ci TheHague, bo możesz sobie na plażę śmignąć. Ja co najwyżej mam blisko kanał i mogę sobie pooglądać, jak barka płynie, tudzież kaczki i łabędzie pokarmić (ale nie mam czym).

zostawila nas na linii , a kasa leci wiadomo, az nas rozlaczylo, 30 EUR w dupe, ona oczywiscie nie oddzwonila i tak przeciagaja juz nie wiem ktory raz. We wczesniejszym e-mailu dolaczona wiad systemowa, ze mieli storing, i ze ich odpowiedzi moga dluzej potrwac... No pieknie, tylko ze kto na tym traci : KLIENCI. Nie wiem w takim razie ile bede czekac na numer polisy, wizyte chyba bede musiala odwolac. wyslalam jeszcze mojego zeby poszedl zadzwonic ze stacjonarnego od kolegi, ale nie wiem , czy obsludze klienta bedzie sie cos chcialo zrobic, w koncu dzis dla nich ciezki dzien, poniedzialek... No oczywiscie ja sie nie powinnam w ogole denerwowac :/ naprawde mam ochote jeszcze dzis przejechac sie do Polski i isc jutro do normalnego lekarza, nie wiem kiedy tu sie doczekam jakiegos zainteresowania ze strony nieudolnej ubezpieczalni.