Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pogoda jak zwykle super sie zapowiada
dzis pierwszy dzien kalendarzowej wiosny
no i dzien wagarowicza
macie skad uciekac? 

na szczescie baaardzo zadko marudzi na spacerkach (chyba ze jest juz bardzo glodny, albo ma kupke 

Jak przyjachalam tu i zamieszkalismy w 30 -sto metrowym mieszkaniu na pietrze, w kolo tylko mury ... Czulam sie jak w klatce i nie mialam czym oddychac
Teraz jest ok z salonu i Michalka pokoju mam okna na wydmy
tylko ogródka brak:-(
Gosci troszke bedzie
Musze wszystko przygotowac do piatku ,bo w sobote do szkoly ostatni raz
Dzieciaki wyszły do szkoly gdzieś o 7.45 a ja jak zasnęłam to na amen. Pewnie spałabym do tej pory, ale coś za oknami mnie obudziło (samochód chyba) no i z trudem, bo z trudem ale wreszcie wstałam.

Zabieram się za porządki....
Jak ja to przetrwam to nie wiem

Ha, zawsze mam ten sam problem jak jadę do Polski... Zawsze większość czasu spędzamy rodziców mojego męża bo inaczej teściowa śmiertelnie by się obraziła...Tak ostatnio myślę o wyjeździe do Polski, bo coraz bliżej i wcale, ale to wcale mnie nie cieszy, a szkoda. Masa rzeczy do zrobienia czeka na mnie w Polsce (lekarze, urzędy). Nocujemy u teściów, gdzie zjedzie się kolejna część rodziny na święta i do oglądania Janka. Już widze to jak go karmię łyżeczką...a tu nachyleni teściowa, mama teściowej, teść...siostra męża z chłopakiem...i wszyscy chcą "dobrze doradzić"...bleeeJak ja to przetrwam to nie wiem
A w dodatku mąż wyjazdem zachwycony, no, ale nocujemy w jego domu rodzinnym)....więc on będzie miał większe poczucie komfortu.