reklama

Holandia

reklama
Madzia ja sie nie znam :D ale jak dla mnie to tak wyglada jakby na szczeble przyczepic , ale jak ? No i podpatrzylam kawalek lozeczka, no juz sie moglas pochwalic ! :D ja sie bede chwalic na bierzaco, bo jestem z siebie bardzo dumna. Wlasnie wrocilam z cotygodniowego obchodu w moim ulubionym sklepie i zakupilam :

1 pajacyk H& M
2 czapeczki
1 kaftanik
2 skarpetospiwory (na ten termofor) z Prenatala (nowki of course) 1 EUR sztuka
1 termofor ten aluminiony co was pytalam. (1,75 EUR)

Coooool , teraz wszystko lezy porozkladane jak na wsytawie na lozeczku i czasem wchodzimy tam i ogladamy nasze skarby. Jeszcze na dniach ostatnio Peanut przyniosl wanienke ze stelarzem plus gadzety . Jak tak dalej pojdzie to z ciuszkow zakupie w Polsce tylko kilka pajacow z Babaluno (baardzo podoba mi sie ta marka) i jakies sweterki/ polarek z Mothercare i bedzie finito. Powiedzcie mi tez czy na zapas warto kupic kombinezon zimowy ? Mam termin na 20 wrzesnia, a potem szybko przyjdzie zima, jaki wtedy dziecko bedzie mialo rozmiar w zime ?

Ayni specjalnie dla ciebie łozeczko ;)

takie kupilismy nie regulowane

a tu juz z regulacją :) wystarczyla deska za 2 e z gammy :)
musze je tylko przemalowac te deski na biało zeby ladnie wygladało ale to przy okazji malowania pokoiku :)

Madziula mi to wyglada na torbe na zabawki na lozeczko, widzialam kiedys podobna w baby dump. a te zakladki z tylu sa odpinane jakos na rzepy lub inaczej?

Ayni zalezy jakie dziecko bedzie duze, moj juz nosi ubranka 68, bo 62 za male, a 3 miesiace bedzie mial dopiero za 3 dni:cool2: jak na zime to musisz kupic 62 i 68, zeby miesieczne dziecko nie utopilo sie w 68, a pozniej 5 miesieczne nie mialo za ciasno w 62.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry