reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
no dlatego prosze o przetlumaczenie :-) bo ja tez nie kumam ,ale na spisie wszystkich mieszkan byl ze tam jest 5 pokoi ,no ja rozumiem ,ze teoretycznie to my mozemy wynajac?

Ostatnia edycja:
nana19 tam pisze o schodach wiec jest opcja ze to 2 poziomowe i na dole sa 2 , na gorze sa 2 i salon czyli 5 , to by pasowało
nie ma zadnych wymogów co do zarobków ani zadnej granicy zarobkowej a mieszkanie jest jednak dól i góra stad tez 2 balkony ;)

dzieki no ale jak znam zycie to jakis kruczek tam jest

Om in aanmerking te komen voor deze woning verzoeken wij u de navolgende stukken bij de bezichtiging in te leveren zodat wij op voorhand kunnen controleren of u aan de eisen voldoet.

A co to znaczy?

ze jak chcesz przyjsc na spotkanie w sprawie mieszkania to musisz wziac ze soba skompletowane dokumenty ktore podane sa ponizej i wtedy oni dalej beda mogli kontrolowac twoją kandydature:)

MADZIULA ,za te uslugi to powinnas zaczac pobierac oplaty ,bo nam tu juz nie raz tlumaczylas i objasnialas:-)

reklama
daj spokój :) nie ja jedyna:) skoro rozumiem to co za problem ;) to nie 5 stron A4 drobnym makiem tylko 2 zdania :) trzeba sobie pomagać ;)

Do góry