• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Astrid kochana to juz macie pierwsza klientke, bo ja baardzo lubie ciasta, chlebus, bulki, ciasteczka wlasnej roboty :D

Dobra wstaje z wyra, ide sie myc i make up robic, pozniej karmienie Tomka i do pracy... Mysle ze jeszcze tu zajrze przed wyjsciem :))

Dzięki, szczególnie, że np. wokół nas nie ma żadnej polskiej piekarni, tylko same tureckie (:confused:). Za to chleb mają dobry :-D, tylko nie mają bułek drożdżowych. Mąż nie narzeka, bo sobie może kapsalona zjeść, jak ma ochotę. Ja po nim dostaję zgagi i innych straszliwości, ale nie powiem, dobry jest :tak:. Może po ciąży mi przejdzie niechęć do niektórych produktów spożywczych.

Ok, też zmiatam, bo będę siedzieć pół dnia i nic nie zrobię.

Hej i czolem:-D

Astrid spełnienia najskrytszych marzeń, co dnia niezwykłych wrażeń. Pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha.

Aniu udanych wojazy:tak:

Anetka i jaka podjeliscie decyzje?

My dzis nic ciekawego w planach nie mamy:dry: pogoda nie za ciekawa:angry:

KIEDY BEDZIE SLONCE????????????????????????????????????????????

reklama
Czesc dziewczynki :) Astrid wszystkiego najlepszego, gefeliciteerd met je verjaardaag! :) duzo pomyslnosci w budowaniu przyszlosci w Holandii, czy gdziekolwiek bedzie wam dane byc z mala Majeczka. Mnie w tym roku rowniez czeka 25-tka , na szczescie w pazdzierniku, moze sie psychicznie oswoje jakos :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry