reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Astrid kochana to juz macie pierwsza klientke, bo ja baardzo lubie ciasta, chlebus, bulki, ciasteczka wlasnej roboty :D

Dobra wstaje z wyra, ide sie myc i make up robic, pozniej karmienie Tomka i do pracy... Mysle ze jeszcze tu zajrze przed wyjsciem :))

Dzięki, szczególnie, że np. wokół nas nie ma żadnej polskiej piekarni, tylko same tureckie :)confused:). Za to chleb mają dobry :-D, tylko nie mają bułek drożdżowych. Mąż nie narzeka, bo sobie może kapsalona zjeść, jak ma ochotę. Ja po nim dostaję zgagi i innych straszliwości, ale nie powiem, dobry jest :tak:. Może po ciąży mi przejdzie niechęć do niektórych produktów spożywczych.

Ok, też zmiatam, bo będę siedzieć pół dnia i nic nie zrobię.

Hej i czolem:-D

Astrid spełnienia najskrytszych marzeń, co dnia niezwykłych wrażeń. Pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha.

Aniu udanych wojazy:tak:

Anetka i jaka podjeliscie decyzje?

My dzis nic ciekawego w planach nie mamy:dry: pogoda nie za ciekawa:angry:

KIEDY BEDZIE SLONCE????????????????????????????????????????????

Witajcie ,nie nadazam za wami:-D 100 lat dla solenizantow.

SENCILLA jak cos sie dowiesz to pisz ,my z niedlogo idziemy na fizjo z Tymkiem

Robale, Iskierka zalatana troszke bo przygotowywuje kacik dla coreczki :)) ale obiecala ze jak skonczy to sie nam pochwali :D

reklama
Czesc dziewczynki :) Astrid wszystkiego najlepszego, gefeliciteerd met je verjaardaag! :) duzo pomyslnosci w budowaniu przyszlosci w Holandii, czy gdziekolwiek bedzie wam dane byc z mala Majeczka. Mnie w tym roku rowniez czeka 25-tka , na szczescie w pazdzierniku, moze sie psychicznie oswoje jakos :D

Do góry