reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Nana no widze, ze nasi mezczyzni jacys przewrazliwieni. Moj wczoraj na rowerze to jak tylko przejezdzal samochod to slyszalam co chwile : uwazaj, zjedz na bok :-Dwrzuc na jedynke pod gorke, bo Ci bedzie ciezko itd :D hahaha no jakbym pierwszy raz rowerem jechala , czulam sie jak 6-latka z tatusiem :D

aOLA piekne zdjecia ! Moj maz jest wielkim fanem Disneylandu i byl tam juz chyba z 3 razy. Ale z tego co widze to bez dziecka nie ma sie co wybierac, bo jednak dla doroslych to chyba marna atrakcja, ale mnie sie za to podoba Efteling i generalnie tam czuje sie znow jak dziecko :)

The Hague a moze jednak wczesniej sie wybierzecie ;-) :-D

AYNI korzystaj z tej troskkliwosci bo jak sie maly urodzi to pojdziesz w" odstawke" :-)

aOLA no fotki super ,napewno spedziliscie niezapomniane chwile ,ja moj pobyt w Legolandzie wspominam do dzis:-)

Ostatnia edycja:
ja dorosłym tez polecam Tam sa różne światy jest dużo My najwięcej spędziliśmy w świecie fantasty ale w pozostałych światach są atrakcje dla starszych Widziałam wieeeeeeeeeeele par bez dzieci Zresztą jak byłam na przedstawieniu z Miki czy to sama się cieszylam jak dziecko Jest statek kosmiczny gdzie jesteś w środku i nagle wszystko się wali Oj dużo by pisać
I zdecydowanie polecam ten hotel Jest najtańszy Niby najdalej (ale z dziećmi 10min) Pokoje średnia ale czyste ładne z łazienką Łózka wybierasz pietrowe lub podwójne Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego Bardzo dobre I wszystko połowe mniej niż ten najdroższy Jak dla mnie tylko dwa wybory pomiędzy hotelami ale szaleć albo oszczedzać:)

Nana chyba tak. Ostatnio rozmawialismy gdzie by tu dziecko podrzucic na wakacje, czy dziadkom do Polski , czy wujkom do Francji i moj sie troche oburzyl mowiac : to ty chcesz dziecko na caly tydzien zostawic ? Nie wiem czy bede mogl tak zrobic ! :D a ja szok! :szok: - prosze jaki tatus sie znalazl !! On nawet zapowiedzial, ze moze w pokoiku dzieciecym przesypiac zebym do malego nie musiala wstawac jak bede zmeczona haha! Chociaz w sumie dobrze, lepiej zaangazowany ojciec niz taki tylko od kapieli. . Im wiecej czasu facet spedza z dzieckiem tym wiecej czasu dla kobiety na zajecie sie soba :) Mi to sie bardzo podoba. W Holandii czesto widac panow spedzajacych duzo czasu z dziecmi, moj ex sasiad to prawie non stop z dzieckiem sam na sam, w Polsce to raczej wyglada na nie-mieskie , chyba , ze polski tatus laskawie poprowadzi wozek przy rodzinnych spacerze. nie wiem na ile to sie teraz zmienilo, ale raczej nadal przoduja panie w ciaglej opiece nad maluchami.

A wy kiedy sie wprowadzacie ? Czy to ten sam domek co na fotkach ?

witam popołudniowo :)

nana19 widze dobre wieście ;) też jestem ciekawa czy to ten sam domek co pokazywalas ;)

aOLA fajne fotki ;)

w ogóle to jestem dzisiaj nie w temacie ;)

aOLA, super foty:-)

AnnJ, witamy:-D

My obłożeni pudłami w domu, powoli zaczyna się robić na prawdę ciasno:eek: A będzie tego więcej...

Janek dzisiaj miał ciężką noc, a co za tym idzie...i ja:sorry: Chyba ząbki mu dokuczają, bo jak dałam mu paracetamol to się uspokoił. Inna sprawa to zaczął ślicznie jeść, nie muszę już śpiewać, tańczyć, recytować jak do tej pory, tylko się buźka sama otwiera:-D

Chciałam zapytać o tzw. eko sklepy z artykułami dla dzieci. Jak się nazywają itd. Ja znam tylko Eko-Plazę, ale to jest market z malutkim działem dziecinnym, tylko z kosmetykami i jedzeniem.

​Iguana ja niestety nie znam zbyt wiele sklepow w AMS bo tam tylko dojezdzalam do pracy z Rotterdamu, ale niedaleko biura mielismy taki sklep, nie wiem natomiast jak tam z art dla dzieci :

winkels: adressen en openingstijden - Organic

Znajoma mi polecala Natuur winkel , ale nie wiem co to jest, znalazlam cos takiego :

Natuurwinkel Amsterdam

W Rotterdamie moglabym Ci polecic, ale tam raczej nie jestes zainteresowana.

reklama
Tak to ten domek ze zdjec ,teraz tam jet ladniej ,zielono.No nie jest to dom naszych marzen ale wyprowadzic sie mosimy.No i cieszymy sie na te wyprowadzke choc na pakowanei itd . to nie:-( .Fajnie ze Tymcio bedzie mial swoj pokoik i ogrod jest co prawda zaraz przy drodze ale teraz jest tam zielono ,zywoplot rosnie wiec nie jest zle.pojdziemy tam chyba w czerwcu.

Zobaczysz AYNI twoj oszleje na ponkcie syna :-)

Do góry