Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No jak to co ty tu robisz???? Rozmawiasz z nami, dzielisz się swoimi troskami i radościami...czasem się zastanawiam co ja tu robię, tak na prawdę. Przecież wszystkie mają dzieci, ja nie, każda ma się czymś pochwalić ja nie.
No wlasnie to dziwne, bo wczesniej to moglam lezec calymi dnaimi a teraz mnie rozsadza....Iskierka no proszę Cię, to że na chwile przysiądziesz och Ty nie dobra, zamiast odpoczywać to ta za sprzątanie się wzieła
. W końcu po 3 latach zapuszczania mam długość, która mnie zaczyna satysfakcjonować i mogę sobie zaplatać i związywać kłaczki, jak mi się podoba.Nana fajnie że mnie rozumiesz i moje obawy, czasem tak patrzę na te pary co się długo starają i im się udaje, może i nam. Twój mąż dobrze że tak wierzył, w końcu i Wam się udało. Ach kiedyś i ja się będę mogła wypowiadać na temat sukcesików i porażek dziecka. nie powiem czasem się zastanawiam co ja tu robię, tak na prawdę. Przecież wszystkie mają dzieci, ja nie, każda ma się czymś pochwalić ja nie.