Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wysokie temperatury nie przeszkadzają, ja to bym mogła żyć w jakimś tropikalnym kraju;-) Niestety w necie zapowiadają brzydki weekend. 
A ci rodzice też tak ciepło byli poubierani????Dzisiaj do położnej przyszło małżeństwo z malusią córką w wózku. Nie znam się, ale przy takiej temperaturze, to trochę przegięli: mała była w bodziakach długich (chyba miała dwie warstwy tych bodziaków), bucikach, niedrapkach (ok to rozumiem), na to gruby kocyk do owinięcia i jeszcze na maxi cosi gruby kocyk, z materiału, który skojarzył mi się z moim puchatym szlafrokiem, w którym się można ugotować, jak jest ciepło.
Wiesz, u mnie lodówka nie jest pusta, ale.... stwierdzilam ze nie ma w niej nic co by mi pasowało do zjedzenia i zżarłam batona + jablkoIskierka co będziesz jadła?. Ja skończyłam jeść makaron z sosem czosnkowym ale coś mi jeszcze chodzi, tyle że lodówka pusta.

a z kolei latem na plazy to leza w kozakach po kolana ,dzinsach ubrani jak na zime.Nie kumam tego zupelnie.
. Nie rozumiem niektórych ludzi. Dzisiaj np. widziałam jeszcze kobitkę w takich zimowych botkach z futerkiem, a o niektórych czarnych w puchówkach, to nie wspominam.

SENCILLA mniam mniam,u mnie tez dzis szparagi:-)