reklama

Holandia

reklama
Sencilla ja zawsze podejrzewam negatyw, bo nigdy nie nastawiam się pozytywnie, za dużo rozczarowań juz było. Ale teraz nasikam i oddam go M niech on patrzy

to jest tak ze owulacja jest okolo 14 dnia cyklu ,pozniej jakies 5 dni jajeczko wedroje do macicy i jak sie zagniezdzi to wtedy produkuje hormon ciazowy betaHCG ktory jest wykrywany w tescie .gzdies czytalam po ilu dniach mozna robic test ale teraz nie pamietam ,chyba po 21 d od zaplodnienia

dziewczyny trzymajcie kciukasy za ROBALE !

Nana,owulacja ma miejsce ok 14 dnia, ale od konca cyklu. Jesli cykle sa dlugie, np. 35 dni, to owulacja wypada wtedy np.19 dnia cyklu, czyli po 19 dniach od 1 dnia miesiaczki.
Robale takie dlugie masz cykle? jesli 1 czerwca, a miesiaczka 19 kwietnia, to by wychodzilo, ze maja one 43 dni! :baffled::nerd:

reklama
SENCILLA dlatego napisalam ze okolo 14 dnia cyklu , ja jak sie starlam i bralam leki na owulke to mialm 19 dnia cyklu owulacje.moze to zle ujelam z emocji ale tak jest ze cykle moga trwac roznie ale miesiaczka zawsze wystepuje po 14 dniach od owulacji .

tu mam taki cytat
Niepoprawnym jest stwierdzenie, że jajeczkowanie ma miejsce w połowie cyklu, ponieważ długości jego trwania są zróżnicowane. Najczęściej do owulacji dochodzi na 14 dni przed krwawieniem.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry