Iskierka71
Fanka BB :)
Ufff, wrócilam do was... Tak to juz jest, że jak wracają dzieci ze szkoły i mąż z pracy to mam dluga przerwę z dostepie do kompa, bo najpierw obiad, potem sprzatanie po nim, męzowi kawusia, pogadanki z dziećmi itp.
Ale wreszcie siedzę:-)

Obserwują cię, bo w koncu razem mieszkacie
Rób test, bo wyciągam flaszkę

Ale wreszcie siedzę:-)
Mialam na myśli takie calkiem male niemowlaczki, ktore często maja zimne nóżki nawet w największe upałyNiektóre z Was piszą że w taki upal to wystarczy bodziak i skarpetki...a po co te skarpety???

Ok, zaraz będę konsultować z mężem ;-)oto fota bociana, a cene Ci wysle Iskierka na priv:
to jest pierwsze zdjecie jego, jeszcze nogi mu mozna "rozczapierzyc", teraz jest w pelnym rozczapierzeniu u na na oknie![]()
Matko jakie długaśne cykle... nie dziwię się że masz problemy z zajściem w ciążę...no to 43 dni. Przyszedł do mnie M, mówi tak : przychodzi do mnie młoda i się pyta czy przypadkiem tatusiem nię będę, bo Gosia coś ostatnio do pracy nie chodzi, dziewnie je, ostatnio coś z musztardą jadła, źle się czuje. Ja na niego oczy ale mówi że nic nie powiedział, stwierdził że czymś się chyba zatrułam. Patrzcie jak mnie obserwują![]()
Obserwują cię, bo w koncu razem mieszkacie

Rób test, bo wyciągam flaszkę

???

Robale