Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawdopodobnie ci ludzie muszą w piątek do godziny 14.00 oddać klucze i dopiero wtedy ja będę mogła zobaczyć mieszkanie...Iskierka nie smuć się, fakt ładny prezent dałabyś mężowi, a lokatorzy nie ładnie się zachowali. Ale nie wszystko jeszcze stracone

sto lat dla meza

bo sprzedawali przed intratuin i takie slodziutkiie mniam mniam... poza tym zakupilam tyle kwiatow ze wlasnie skonczylam je sadzic,...
padam z nog - taki dzien mialam... najpierw w pracy potem Erni pojechal na urodzinki,zakupy zakupy zakupy i tak nam zeszlo do 17.30

super.. ja tez zakupilam farbe bede sie farbowac jutro hihi,..

wiec luz.... ja nie milcze ale tez sie nie panosze po PROSTU JESTEM...
SOBA!
za to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!
a to nie jest tak, że każdy fotelik dopuszczony sprzedaży musi przejść crash testy? A jedyną różnicą, są certyfikaty, jakie posiadają... tak mnie się chciało to napisać jak Was nadrabiałamAstrid ja wam sie dziwie ze w ogole obejrzeliscie sie za podrobka.... Przeciez takie foteliki to w ogole crash testow nie przechodza..

No fajny byłby, bo chcialam niespodzianke zrobić. A tak kobieta zadzwoniła że na dziś aafsprak nieaktualny i lipa - musialam męzowi powiedzieć o co chodzi...Iskierka fajny prezent by bylsto lat dla meza
![]()
Trzymaj mocnko kochana i nie popuszczaj:-)Iskierka trzymam kciukiza to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!
![]()

nie mowie o mieszkaniach ktore sa powyzej huurtoeslagu bo takie mozna dostac prawie ze od reki.. ja reaguje na mieszkania do 650e i masakra, czasami mam miejsce 200 z hakiem.. predzej chyba do Polski wrocimy niz nam mieszkanie przydziela hahaha