Madziula85
Rodzina w komplecie :)
aniahaven jaki słodziaczek, a na tej pierwszej fotce to przystojniacha 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Viktor mail niezly fryz
Ja tez spr pogode na tej str

Dzielne masz coreczki..

przystojniaczekW ciąży faktycznie IQ spada na łeb, na szyję... wstyd mi![]()

Mi mąż mówił, że Holendrzy byli w szoku jak się dowiedzieli, że Kraków nie jest miastem gospodarzem. Ale... to cud, że dojechali do tego właściwego Krakowa, a nie gdzieś na Białorusi, czy w innej Estonii
Ach, nawet mi nie mow, bo ja sie czuje, ze sie cofam w rozwojua poza tym to mam tez to zdjecie na FB
mysle, ze to chyba z jakiegos przewodnika dla Oranje, to cud, ze dojechali w ogole do Krakowa
widzialam ich dzis we wiadomosciach hart van holland i pokazali, jak ich autobus byl eskortowany przez policje do hotelu, pod hotelem fani i jeszcze znalezli jakiegos polaka co mowil po niemiecku i stal z albumem z wycinkami prasowymi i mowi, ze zbiera podpisy hol graczy od 20 lat LOL![]()
mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .
Madzia no tak szybko to nie , dobrze w takim razie, ze mozecie rozlozyc na raty i splacic powoli. tylko zamieszanie z tym :/ ehh. ..
Aniahaven ale Twoj maly to wlochacz![]()
.Ayni, to i tak masz lepiej ode mnie, bo mój "dramat" trwa...mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .

chyba szybko poszlo, co?? 

:-) ostatni raz w kwietniu a szczecine ma same zobaczcie fotka na dole...

wiec czekam...