Madziula85
Rodzina w komplecie :)
aniahaven jaki słodziaczek, a na tej pierwszej fotce to przystojniacha 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Viktor mail niezly fryz
Ja tez spr pogode na tej str

Dzielne masz coreczki..

przystojniaczekW ciąży faktycznie IQ spada na łeb, na szyję... wstyd mi![]()

Mi mąż mówił, że Holendrzy byli w szoku jak się dowiedzieli, że Kraków nie jest miastem gospodarzem. Ale... to cud, że dojechali do tego właściwego Krakowa, a nie gdzieś na Białorusi, czy w innej Estonii
Ach, nawet mi nie mow, bo ja sie czuje, ze sie cofam w rozwojua poza tym to mam tez to zdjecie na FB
mysle, ze to chyba z jakiegos przewodnika dla Oranje, to cud, ze dojechali w ogole do Krakowa
widzialam ich dzis we wiadomosciach hart van holland i pokazali, jak ich autobus byl eskortowany przez policje do hotelu, pod hotelem fani i jeszcze znalezli jakiegos polaka co mowil po niemiecku i stal z albumem z wycinkami prasowymi i mowi, ze zbiera podpisy hol graczy od 20 lat LOL![]()
mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .
Madzia no tak szybko to nie , dobrze w takim razie, ze mozecie rozlozyc na raty i splacic powoli. tylko zamieszanie z tym :/ ehh. ..
Aniahaven ale Twoj maly to wlochacz![]()
.Ayni, to i tak masz lepiej ode mnie, bo mój "dramat" trwa...mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .

chyba szybko poszlo, co?? 

:-) ostatni raz w kwietniu a szczecine ma same zobaczcie fotka na dole...

wiec czekam...