reklama

Holandia

karola82 jeszcze nie mam wózka i nie wiem czy do porodu sie wyrobie, ale fotelik musze miec zeby zabrac malucha ze szpitala, mam jednak upatrzony wozek i napewno taki kupie Mutsy urban reider , czy jak to sie tam pisze :) szukalam fotelika maxi-cosi a nie wpadłam ze i z mutsy mozna hehehe

a no to juz mi bez roznicy czy bedzie trzeba łaczniki czy nie, wazne ze bedzie sie dało zamontowac a jak bedzie potrzeba to i laczniki sie zakupi ;)

reklama
Madziula 85, wiekszosc fotelikow musi posiadac specjalny adapter do wozka, aby go mozna bylo wpiac. Wiem, ze idzie takie kupic w sklepach dla dzieci, koszt ok 15-25, zaleznie od modelu wozka, ale pewnie mozna i na marktplaats z drugiej reki.

Astrid,
ja wiem, z ta koncentracja w ciazy to jest jakas masakra.. teraz jak pracowalam z Lilusia w ciazy, to czasem nie moglam zrozumiec najprostszej instrukcji, albo maila haha. a ze to praca glownie umyslowo-rondleidingowa byla, to juz w ogole nie lada wyzwanie :szok::rofl2:
moj szef sie smial, ze mam zwangerschapsdementie :)pracowalam do poczatku 37 tyg i wtedy to juz w ogole byla zgroza.. w miedzyczasie dawalam tez lekcje w szkole i sama chodzilam do szkoly, do 40 tygodnia. A w 37 tyg zdawalam NTII 2, az dziwie sie, ze zdalam :-D:tak:

co do pracy wczoraj, to jestem tak zadowolona! ciesze sie, ze podjelam taka decyzje. Dwa dni w tygodniu to naprawde nie jest duzo, a troche takiej papierkowo-administracyjnej pracy dobrze mi zrobi.. atmosfera w firmie git, wszyscy zrelaksowani, jestem w biurze z moja byla kolezanka z pracy, bardzo sie juz wtedy lubilysmy, wiec teraz nam sie super razem pracuje. W moimbiurze sa oprocz mnie tylko 3 osoby, wiec kameralnie.

DZiekuje, ze trzymalyscie za mnie kciuki!;-):-)

Madziula 85, wiekszosc fotelikow musi posiadac specjalny adapter do wozka, aby go mozna bylo wpiac. Wiem, ze idzie takie kupic w sklepach dla dzieci, koszt ok 15-25, zaleznie od modelu wozka, ale pewnie mozna i na marktplaats z drugiej reki.

Astrid,
ja wiem, z ta koncentracja w ciazy to jest jakas masakra.. teraz jak pracowalam z Lilusia w ciazy, to czasem nie moglam zrozumiec najprostszej instrukcji, albo maila haha. a ze to praca glownie umyslowo-rondleidingowa byla, to juz w ogole nie lada wyzwanie :szok::rofl2:
moj szef sie smial, ze mam zwangerschapsdementie :)pracowalam do poczatku 37 tyg i wtedy to juz w ogole byla zgroza.. w miedzyczasie dawalam tez lekcje w szkole i sama chodzilam do szkoly, do 40 tygodnia. A w 37 tyg zdawalam NTII 2, az dziwie sie, ze zdalam :-D:tak:

co do pracy wczoraj, to jestem tak zadowolona! ciesze sie, ze podjelam taka decyzje. Dwa dni w tygodniu to naprawde nie jest duzo, a troche takiej papierkowo-administracyjnej pracy dobrze mi zrobi.. atmosfera w firmie git, wszyscy zrelaksowani, jestem w biurze z moja byla kolezanka z pracy, bardzo sie juz wtedy lubilysmy, wiec teraz nam sie super razem pracuje. W moimbiurze sa oprocz mnie tylko 3 osoby, wiec kameralnie.

DZiekuje, ze trzymalyscie za mnie kciuki!;-):-)
O, to masz fajnie w pracy. Dobrze, że z niej skorzystałaś :tak:.

Madzia maxi cosi pasuje do mutsy:tak::tak: czasem juz go mozesz kupic z adapterami lub poznie wozek z nimi:tak:
Ja w tym mutsy i foteliku nie potrzebuje adapterow :-)po prostu pod fotelikiem sa takie plaskiki krore rozkladam i klaar:tak::tak:

aOLA, czesc sklepow przecenia rzeczy juz od polowy czerwca, ale na poczatku sa to niewielkie znizki. Najwieksze znizki sa pod koniec lipca/na poczatku sierpnia. Ale mysle, ze przed 1 lipca cos na pewno uda Ci sie kupic.

Dzień dobry!

Znalazłam firmę która ma kontenery do przechowywania rzeczy/nawet samochody :) w Bredzie i nie drogo :) więc wynajmiemy taki ogrzewany kontener na 2-3 miesiące i problem z głowy :)

Hague odnośnie łysych dzieci - Ja byłam łysa do 2 roku życia hahahahaha a tu moje zdjęcie jak byłam bobasem :
169011_182624248426981_867181_n.jpg

Ale się paskudnie zrobiło. I brak ogrzewania / właściciel wyłączył.. na całe szczęście mam docieplacza elektrycznego i dogrzewam Nim :)
Miłego dnia dla Was :)

reklama
axe- moja wiki rowniez do drugiego roku zycia miala tylko taki meszek ;-) niestety ale na to sie juz nic nie poradzi, a czy dziecko ma wloski dlugie czy krotkie to sie tak samo mocno kocha:-)

sencila- gratulacje w podjeciu pracy, mala na pewno opowiadala tobie caly dzien:tak: a pochwalisz sie co dokladniej w tym biurze robisz? byc moze nie doczytalam gdzies:zawstydzona/y:

aola- mysle ze wyprzedaze powoli ruszaja, przynajmniej w amsterdamie cos sie juz ruszylo;-) choc najwiecej jest na poczatku lipca:tak: mi juz teraz udalo sie nakupowac koluszlki (nike,adidas,puma) 2sztuki po 12euro :-)

czy tylko ja mam takiego lenia..:confused: a zaraz musze jachac po mala do szkoly chociaz najchetniej bym sie z domu nie ruszala :baffled: ciagle pada i pada :-(

co do odwiedzin to iskierka trzeba delikatnie ale powiedziec co sie mysli, bo do chlopcow takie nudzenie nie bedzie przyjemne i tylko beda ci narzekac.. tym bardziej ze pogoda moze byc taka jak dzis...
u nas oprocz szwagierki z mezem i dwojka chlopcow chce w tym samym czasie przyjechac moja siostra z blizniakami (niecale 2latka) wiec sie zapowiada wesolo, tylko ciekawe czy sasiedzi wytrzymaja:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry