reklama

Holandia

reklama
Widze,ze temat sie Was trzyma haha. A ja juz w pracy,spalam 4 godziny,bo moje mlodsze dwie mlodsze zle spaly.cudowny zywot matki pracujacej :)

dzien dobry...

My za to spalismy jak zabici...wczoraj podczas marszu caly czas padalo:wściekła/y: i to tak ze przemoczylo nas do suchej nitki /pomimo peleryn/- wiec wpadlismy pod prysznic i do wyrek... a i jeszcze mielismy niespodzianke w domu - bo maz wrocil 1 dzien wczesniej z delegacji...musze was doczytac po poludniu bo chyba ciekawy temat macie...:-D

Milego dnia

dzien dobry...

My za to spalismy jak zabici...wczoraj podczas marszu caly czas padalo:wściekła/y: i to tak ze przemoczylo nas do suchej nitki /pomimo peleryn/- wiec wpadlismy pod prysznic i do wyrek... a i jeszcze mielismy niespodzianke w domu - bo maz wrocil 1 dzien wczesniej z delegacji...musze was doczytac po poludniu bo chyba ciekawy temat macie...:-D

Milego dnia
my dziś mamy ostatni dzień marszu Nie wiem jak to zrobię bo wyjście o 19.15 a mecz o 18:szok: mąz sam pójdzie a ja dojdę na metę
nas też wczoraj zmoczyło........

Dzień dobry ! :)

Heheh ja też się urodziłam w czwartek o 19.37 ale nie 7 czerwca :) moja Miśka też czwartkowa :) Majeczko dobrze się chowaj i nie dawaj Mamusi popalić hahahah :)

Miłego piątku dla Was ! :)

reklama
koko koko euro spoko:-D

Astrid Gratuluje córeczki ,Majeczko witaj na swiecie!!
Obstawialam jak dobrze pamietam czwartek:tak::tak::tak:
Ale temat dalyscie ,prawie do sniadania:cool::-D
My dzis zamiast do przedszkola do biblioteki idziemy:tak:bedzie teatrzyk itp..:tak:
Moj maz dzis wraca z pracy o 16 bo mecz i rozpoczecie:tak:bedziemy kibicowac:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry