Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz sie doczekac nie moge.. Super ze mimop wszystko wystrzelila jak z procy

mam podgrzewacz aventu
moze jakiees zapalenie

, nie wiem czemu ale ty uwielbiasz miec ostatnie slowo zawsze.../takie moje prywatne spostrzezenie/
ja bym kupiła jedną ta małą Moje dzieci butelki nie miały wcale Karmiłam je cyckiem potem wprowadziłam kaszki Piotr nie tolerował silikonu-ani smoczka ani butelek a Ali już nie dałam bo stwierdiłam że skoro jedno nie miało to po co dawać drugiemu a potem kombinować jak odstawića własnie, ilo ml butelki najlepiej kupować???
mi wchodzi cala ale na wode miejsca malo:-)

ale im dobrze...Witaj kochana !! No to ladne mieliscie przygody haha , dobrze w sumie, ze Maja wiedziala kiedy zwolnic, bo urodzilabys w samochodzie! Ciekawe jakie ja zrobilabym oczy jak by mi powiedzieli ze nie ma miejsca, pewnie poczatkowo troche szok, co? Haha. No ladnie, ale super, ze wszystko na miejscu i ze Ci sie podobalo , teraz nam powiedz jak to jest zostac mama ? Maja daje Ci pospac ? Ogolnie spi duzo ? Opowiadaj!Cześć Dameski). Nie wiem, co tu się działo, bo dopiero się ogarnęłam po porodzie. Wróciłyśmy już z Mają do domu
. Maja urodziła się 7 czerwca o 19:37. Wody mi odeszły o 6 rano. Na początku miałam rodzić w Sophii przy Erasmus MC, ale okazało się na miejscu, że nie mają wolnych miejsc. Wysłali nas do Maasstad, na drugi koniec miasta. Szukanie tego, zajęło nam chyba z 2h. Myślałam, że umrę... ale dałam radę. W ogóle rodziłam w części szpitalnej, bo po1. chciałam znieczulenie, po2. i tak musiałabym tam rodzić, bo za wolno mi się rozszerzała szyjka, a poród się wydłużał. Podsumowując, Maja wystrzeliła jak z procy, jak mi tam to wszystko podali, obsługa normalnie super, wszyscy pomocni i baaardzo mili. Na miejscu był Geboortehotel. Warunki, jak normalnie w 5 gwiazdkach, przemiłe panie pielęgniarki, pokój taki, że mogłabym tam mieszkać... jestem bardzo zadowolona. No i troszeczkę tylko pękłam i mam mało szwów... ile to nie pamiętam.
Zobacz załącznik 473834
ASTRiD chyba powinnas poczytac bo zaszly jakies zmiany w regulaminie i sa nowe watki i ja np nie wiem gzdie pisac i co moge pisac na jakim watku i sa upomnienia ha ha sprawdz czy cie na liscie nie ma![]()