Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

moja sasiadka tez juz wyjechala na 2 mies
dobrze ze jeszcze mam kolezanki ,co prawda troszke dalej mieszkaja... Jedna idzie ze ,mna rodzic i standardowo sie widzimy raz albo dwa w tyg

.
.aOla super takie wiadomosci to miod na rozkolatane o pociechy serce matki. No ja tez sie pochwale Amelka tez ma jedne z pierwszych lokat w klasie ale jej konikiem jest matematyka i musi dostawac trudniejsze zadania do zwykle robi bardzo szybko i pozniej sie nudzi. Ma to po tatusiu bo ja to noga z matmy jestem.
Ja pije wlasnie ale ciacha nie mam i dobrze bo przy moich gabarytach nie wskazane.
Wow, bardzo milo przeczytac takie super wiadomosciHej kobitki :-). Dzisiaj miałam nawet spokojną noc, Maja za wiele nie marudziła. Nawet po porannym karmieniu i 7 rano udało mi się przysnąć do 10. Mimo to, dopiero co zjadłam coś bardziej konkretnego, niż 2 czekoladki Merci, które dostałam z okazji urodzenia Mai. No i odwiedził nas sąsiad z synkiem. Mały był zaaferowany wszystkim dookoła. No i dostałam komplement, że coraz szczuplej wyglądam.
Kuurczę, mam mega odrosty. Na szczęście widzę je tylko ja, bo za wiele się nie odznaczają, no ale sąąą. Nie mam kiedy tego zmienić, bo jak już zaczynam coś konkretnego robić, to Maja się budzi, a potem mi się już nie chce brać za takie bzdury. Przydałby się jakiś fryzjer z dojazdem.
Ja przytyłam 12 kilo. Nie wiem ile straciłam, bo nie mam wagi :-(. W sumie został mi tylko flaczek brzuszkowy i mam poszerzone biodra. No o cyckach to nie wspomnę, bo to mi się podoba akuratAstrid Ty juz pewnie wyglądasz jak przed porodem hehehile Ty przytyłaś?
Ja po samym porodzie straciłam 8kg
no ale ja przytyłam 30kg w ciąży...
Nana noo uwielbiam jej spraweiać niespodzianki
zapomniałam Sencilla i Aniahaven śniłyście mi się dzisiaj haahh! Że miałyście jeden wspolny duzy dom i was odwiedziłam![]()
. W końcu je mam haha.