Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zumba daje niezły wycisk (; Ale jak efektownie wygląda(;
Co prawda ja sobie poćwiczę w domu... bo po 1. po coś mąż kupił xboxa z kinectem i płytki dla mnie, po2. nawet, jakbym miała zajęcia na przeciwko mieszkania, to musiałabym się gibać na nich razem z Mają, bo raczej jej nigdzie nie zostawię. Za to ona sobie posłucha fajnej muzyczki haha.Fakt (; No i dobrze odchudza a oto w sumie głównie chodzi![]()
. Jak dla mnie, to najbardziej wciągająca forma aktywności, tuż po rowerku.Ja na początku ciąży sobie pląsałam, ale robiłam często przerwy, bo mi się słabo robiło. Zaprzestałam, jak zaczął się okres mieszkania w toalecie i niemożności wstawania z łóżka w innym celu, niż przeprowadzka do wcześniej wspomnianego pomieszczeniaZgadzam się z Tobą (; też chyba do niej wrócę jak będę musiała zgubić zbędne kilogramy![]()
.Z tego, co pamiętam to chyba w 9A w którym tygodniu pojawiły się u Ciebie mdłości?
. Najgorsze było to, że głównie występowały wieczorem i w nocy. Ja dziękuję za określenie "poranne mdłości".