reklama

Holandia

Dziewczyny mam pytanko, gdzie można tutaj w NL dostać sodę oczyszczoną i boraks? Sodę dostanę w zwykłym markecie typu Albert, Plus, C1000? Jakoś nie widziałam do tej pory:-(

reklama
O znalazłam jak to wygląda... Mam rację? To jest soda oczyszczona?

Gimborn%20ZuiveringsZout.jpg

WITAJCIE!
u nas poniedzialek zaczol sie wspanaile:no: Bylam z Tymkiem w CB i jak wrocilam znalazlam list z balastingu a wnim ze otrzymali info ,ze mieszkamy w holandii a mamy polskie rejestracje i nie placimy podatku.No znalazl sie ktos zyczliwy i doniosl na nas bo jak inaczej to wytlumaczyc hyyymmm.Chyba z torbami pojdziemy w pl kara 40 tys tu tez cos chca ...

reklama
WITAJCIE!
u nas poniedzialek zaczol sie wspanaile:no: Bylam z Tymkiem w CB i jak wrocilam znalazlam list z balastingu a wnim ze otrzymali info ,ze mieszkamy w holandii a mamy polskie rejestracje i nie placimy podatku.No znalazl sie ktos zyczliwy i doniosl na nas bo jak inaczej to wytlumaczyc hyyymmm.Chyba z torbami pojdziemy w pl kara 40 tys tu tez cos chca ...

bylo glosno w grudniu ze od stycznia wchodza oplaty za samochody na pl blachach jezeli wlasciciel jest tu zameldowany
i maja naliczac lata wstecz
na chlopski rozum po cholere ryzykowac
ja z urzedami wole nie zadzierac
w sierpniu mam przepis notarialny polowa domu po ojcu i juz zglosilam to musze dostarczyc papiery
wole teraz zaplacic jakoby mieliby mnie dorwac za dziesiec lat z procentami
kto kombinuje ten traci:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry