reklama

Holandia

niunia w hadze na scheveningen sa darmowe parkingi, sa rowniez parkingi w budynkach i tam dluzej mozna postac :tak: centralnie przy samym kurhausie sie nie oplaca, bo drogo i krotko :no:

reklama
Dzien dobry... widze zw forum tez na wakacjach jak jego moderatorzy:-D.... u nas jak sie domyslacie ruch jak w ulu... 6 dzieci i 6 doroslych jest aktywnie:tak:

dobrze ze pogoda dopisuje bo siedzimy nad jeziorkiem...;-)
No wlasnie co z ta Ewelina?:sorry2:
ja zmykam robic mega sniadanie:-)

Ewelina juz urodzila przez cc, opisala wszystko na watku porod w holandii i na pogaduchach ciezarowek :P

Milego dnia wszystkim :D ja zaraz po paszport dla malucha lece, a pozniej jakies zakupy i odpoczywanie, bo pogoda dzis zas zameczy :-D

witam sie i ja

Aniu to faktycznie ruch u was:tak:ale macie jeziorko pod domem i pogode extra:tak: prawie jak wczasy ...:tak:

Taki upal a michas chyba ze mna w domu bedzie dzis siedzial:-(Tata juz w pracy ,a ja jeszczs nie wychodze z mala. Moze mu wstawie wanienke na balkon ,niech sie pochlapie..:tak:

My właśnie wróciliśmy z basenu. Janek padnięty, śpi...a mama cieszy się chwilą spokoju;-)

nana, mam do Ciebie prośbę. Zamieściłaś kiedyś linka do banku dawców kobiecego mleka, czy coś mniej więcej takiego. Jak kobieta ma za dużo, to może oddać do takiego banku i można sobie zakupić. Już druga osoba mnie o to pyta w ostatnim czasie. Proszę wklej najlepiej od razu linka do tematu informacyjnego, wtedy nie zginie.

A co do słońca,to ponoć wyjątkowo wysoki poziom UVa
DutchNews.nl - Strong sun warning issued

OK, dzięki nana:-D

Wklejam foto z dzisiejszych zajęć na basenie:-D

foto 2.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry