reklama

Holandia

Karola foty cudne..:tak: uwielbiam takie bobaski ...:tak:
Anetko ja nie wiem ale historia mamy przerazajaca:szok:/ biedna pewnie sie niezle nacierpi:baffled:/
Iguana gratuluje zapalu - ja dzis na obiad mialam ziemniaczki, kefir i jajko sadzone:-p full len po plazy:-D

A ja czekam na kolezanke ze sredniej bo wpadnie do mnie ok 1.00 w nocy:-):-):-) z cala 5-osobowa rodzina:tak: na nocleg hihi..jada z Irlandii do PL:-D /chyba 12 lat jej nie widzialam/

reklama
Karola slicznie wygladacie a po tobie wcale nie widac ze jestes po porodzie :-)

Aneta zdrowia dla mamy, a chorobowe powinna zglosic pracodawcy i wtedy bedzie miala przerwany urlop i normalnie chorobowe bedzie dostawac.

Iguana ja juz sie nie umie doczekac kiedy bede gotowac Thijsiowi juz teraz mnie kusi zeby mu dac czegos chociaz polizac :-D ale jeszcze miesiac i powoli bedziemy rozkrecac kuchnie :tak:

Mysmy dzisiaj na placu zabaw byli bo woda wydaje mi sie byc jeszcze zimna a ta moja zgaga jak by tylko zobaczyl wode to by sie zaraz rozbieral do plywania :-)
Tak mysle wlasnie nad ciastem porzeczkowym bo owoce dostalam od sasiadki hmmm......ale najpierw glaasje [FONT=Century Gothic, Futura, sans-serif]rose[/FONT] na rozluznienie :-D

Bry
pieknia pogoda , az zyc sie chce:tak:mam nadzieje ,ze jeszcze bedzie lato i chociaz na plac zabaw bedziemy z Michalkiem i Milenka chodzic..:tak:

ale to pieknie wyglada Michalek i Milenka:-D:-D:tak:

Karola naprawde super wygladasz!!! Milenka przesłodka:-)
Anetko to sie nazywa pech. Niestety nie jestem w stanie Ci pomoc jesli chodzi o UVW. Pewnie najlepiej zadzwonic i sie spytac.
A gdzie eweelinaa?

reklama
ale cieplutko.. wkoncu troche lata :-)

ja po pracy, goscie pojechali nad morze wiec jest chwila spokoju w domu:tak:
ps. Anetko plaza w wijk aan zee jest super teraz prawie zawsze tam jezdzimy:tak: gdyby nie ty chyba bysmy tam nie dotarli;-)
wczoraj bylismy w hadze ale ciezko ale parkingi kolo glownej plazy byly tylko max 30min:dry: bylismy w madurodam, tlumy ludzi:sorry2:

a dzis mi chyba hormony buzuja, bo caly dzien jestem wsciekla na mojego P:wściekła/y:

zazdroszcze tym co nie maja komarow, u nas w grudniu nie bylo przez dwa tygodnie komarow a tak caly rok sa bestie:angry: codziennie podlaczamy wklady pod prad.

milego korzystania ze slonca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry