Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszczęooo dziękować że ja nie mam komarówteż nienawidzę tego bzykania przy uchu w środku nocy ......

Chlopakow tez nie ma wiec bloga cisza

Chyba klimat morski...

:-) I zaskakująco znajduje na to czas. A tak się bałam, że już nie dam rady jeszcze mu gotować 2 dania obiadowe. I jaką mi to daje frajdę!:-) Robię zupki, 2-gie dania, owocowe deserki, sama radość!
Janek obecnie je tak sobie, bo ciągle chce pełzać
...ale w końcu mu to minie;-) (Mam nadzieję!
;-))Gratuluję zaradności w robieniu obiadków. Mam nadzieję, że też, jak przyjdzie pora na to, to dam radę.Karola, ślicznie wyglądacie
Na plaży w niedzielę było super. Śliczna pogoda się nam zrobiła. A w piątek jedzemy (tym razem autem) do Polski na ponad 2 tygodnie....ale teściowe mają net i komputer, także będę tutaj zaglądać.
Muszę się Wam pochwalić, że już robię wszystkie posiłki dla Janka samodzielnie!!!:-) I zaskakująco znajduje na to czas. A tak się bałam, że już nie dam rady jeszcze mu gotować 2 dania obiadowe. I jaką mi to daje frajdę!:-) Robię zupki, 2-gie dania, owocowe deserki, sama radość!
Janek obecnie je tak sobie, bo ciągle chce pełzać
...ale w końcu mu to minie;-) (Mam nadzieję!
;-))