• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
Witam

Aniu ja juz gdzies ta prinessie widzialam:tak:chyba na fb:sorry2: taka dziewczynka juz niej a dopiero byli tacy malutscy z Ernim:tak:Jak dolaczylam do was to Karina miala 3 lata:szok::tak: a kto to na torcir ten drugi?

Iguana ale fajny juz jest Janek i do wstawania sie bierze wow...

Gdzies sie chyba pojawilam nowa forumowiczka ,wiec witam:tak:

Sencilla ty to sie wybyczysz:-D

Michas z tata poszli na plac zabaw a ja odpoczywam Milenka spi:tak: Nocka nam minela super ,mala sie raz obudzila na jedzenie a przed 8 juz ja ja budzilam:tak:Za to Michalkowi juz sie snilo ze Milena wziela mu ulubiony kocyk i przyszedl z placzem do nas o 3 rano:szok::happy2: Tata jest rozrywany przez sasiadow wszyscy mu gratuluja i pytaja:-D:tak: Mowi ,ze zarazz sie bedzie bal wyjsc z domu:-D:-D

Mala tak fajnie mruczy jak maly kotek:tak: byla pani z kraamzorg i pozona:tak:Polozna mowila ,ze tak spokojnego porodu nie mialy:-Di byly zdziwione ,ze zadnego paracetamule nioe wzielam dzis:sorry2::tak:

karola- ogromne gratulacje, niech Milenka zdrowo rosnie:tak: a jak michalek w roli starszego brata? pewnie bedzie o nia mocno dbal:tak: ( jak bylam mala to zawsze mi sie marzyl starszy brat do obrony;-))

aniahaven- super zdjecia, karinka podobna za mama, a jak zareagowala na pieska? my nadal dyskutujemy nad tym z mezem;-)

iguana- jejku jaki janek juz duzy:szok: niedlugo i zacznie chodzic.. widac ze jest ciekawy swiata a jak zglodnieje to sie sam upomni;-)

Hejka

Karola ty to po porodzie smigasz ze szok :szok::szok: ja po wyrwaniu zeba dwa tyg. sie z bolu wilam i caly czas na paracetamolu a ty prosze stworzona do porodu :tak::-) a mala slodziutka i taka malutka mmmmmm schrupac :-D

Aniu ty to naprawde masz ksiezniczke w domu oj beda ganiac chlopaki :tak: ploty beda przewracac za nia.

Iguana ale Janek ma wielkie oczy i takie ciekawe wszystkiego :-) slodki chlopak

Dziewczyny a mi laptop zdechl :szok::wściekła/y: ciagle sie sam wylacza, to chyba bateria co :confused: nie wiem czy to sie oplaca kupowac bo w sumie on juz stary 6 lat ma ale jak pomysle ze wszystko stracone, mam nadzieje ze moze jutro da sie go wlaczyc na troche i zdaze cos na plytki zgrac

Aniahaven - gratuluję córki podobnej do ciebie jak dwie krople wody:-D

TheHague polskie pielęgniarki też tak robią. Zdziwiłybyście się wszystkie gdybyście zobaczyły jak obchodzą się z Waszymi dziećmi gdy Was nie ma w pobliżu. Inna sprawa to taka, że ona mają już kilkuletnią wprawę w obchodzeniu sie z noworodkami i żadnej krzywdy im nie zrobią:-D

No i wlasnie m.in. dlatego nie chcialabym w pl rodzic.. tu nikt mi dziecka nie zabieral, caly czas bylo ze mna i moglam widziec kazdy ich ruch. inaczej sobie tego nie wyobrazam...

Witam popoludniowo

Gosiu az tak nie smigam ,dalej chodze szpagatem:-D
Iguana tez bym poszla nad morze:tak:

Pogoda piekna:tak:az wyjsc sie chce:tak: Musze wam powiedziec ,ze maz mnie zaskakuje swoja troska :tak:Przejal obowiazki domowe a mi kaze tylko lezec i wypoczywac:tak:W ogóle widze ,ze im starszy to inaczej przezywa swoje tacierzynsto..
Dzis bylo pierwsze kapanie ale moje bejbi pachnie mmmmmm:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry