• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

Witam!!

My dzisiaj bylismy na jeziorku zrobilismy grilla i jak wrocilismy to poszlismy sie zdrzemnac. Patrzalam na pogode i ma byc caly tydzien tak a nawet cieplej szkoda tylko ze jutro znowu do pracy.

Karola wez wrzuc jakies foteczki malutkiej.

reklama
pogoda miodziusio :D jutro mam w planach potrzepac dywany:tak: bo maja dlugie wlosy i ciezko wszystko wyodkurzac z nich :dry: zreszta duzo kurzu przez zime i wiosne nazbieralo sie pewnie w nich :cool: przy okazji mysle ze je wypiore, bo Tomek coraz wiecej kombinuje jak na macie lezy i zaczyna mi sie przesuwac w rozne kierunki:sorry2:

w weekend niestety sie nie wyspalam, w sobote mialam gosci wiec od rana musialam chacjende poogarniac, a dzis z rana do kosciola zalatwic z ksiedzem ostatnie formalnosci (wszystko juz zapiete na ostatni guzik, teraz tylko chrzcic i klaar:-D:tak:) a pozniej mala praca mi wpadla:-D i nie dosc ze sobie pogadalam, posmialam sie, to jeszcze cash zarobilam :-D i like this shit :-p

Karola dawaj fotosy Milenki :tak: to pokaze Tomusiowi jego nowa kolezanke :-D
anetko nie wspominaj i grillu, kielbaske bym sobie zjadla i jakas karkoweczke + grillowane warzywka, a tu zonk, grilla nie ma :-D dopiero we wrzesniu bede miala :confused::dry: to juz po lecie bedzie...

co tu taka cisza, forum zaniedbujecie, nu nu nu :-p

dzien dobry

A gdzie wy sie podziewacie, na wakacje wszystkie powyjezdzalyscie :confused::-D

Hague my tez mamy na 90 % chrzest zalatwiony tyko ze w Polsce, musze tylko jeszcze od tutejszego ksiedza wziasc zgode na chrzest w polsce. A czym pierzesz dywany, ja tez mam jeden i przydaloby sie go wyprac

mam taki plyn do prania dywanow z pl, ale juz prawie mi sie skonczyl :baffled: i nie wiem w czym wypiore.. tak mysle, czy jak wypiore normalnym arielem - plynem do prania ciuchow, to czy tez bedzie dobrze :confused:

dzien dobry...

dziekuje wszystkim za zyczenia:tak: sorki ze tak pozno ale wczoraj caly dzien goscie jeszcze byli po sobotniej imprezie:-D i sie byczylismy na ogrodzie hihi...
Karina /zreszta jak cala rodzinka/ zakochana w swoim szczeniaczku...:-);-)dostal imie MAILO bo ladne i nam sie wszyskim kojarzylo z tym filmem i rasa wiec zostalo...:tak:

ja sie wakacjuje dzis... jupi pogoda piekna - 3 pralki juz wypralam i zmykamy nad jezioro...
Karola zdjecia malej prosze... uwielbiam takie slodziaki:-D a ja wam wstawie foto naszego sobotniego szalenstwa:tak:hahha...

Dzien dobry

Dziewczyny wlasnie dostalam telefon z Polski od mojego taty ze moja mama miala wypadek na wakacjach (Chorwacja) i lezy w szpitalu ma zlamana noge w 2 miejscach i jutro bedzie miala oeracje. a tak fajnie sie dzien zapowidal. Szkoda ze nie moge do niej jechac... :-(

Anetko współczuję Twojej mamie :-(:-(. Co do Chorwacji... oj z chęcią bym pojechała nad ciepłe morze, ale takei rzeczy to może za rok.

Póki co gorąco mam w mieszkaniu i walczę z komarami, które nas zjadają żywcem. Najgorsze jest do bzyczenie i kropki na ciele :crazy:.

Anetko zdrowka dla mamy - mam nadzieje ze szybko wroci do formy..ale pech:sorry2:...
My wlasnie wrocilismy z nad jeziorka bo sie za goraco zrobilo...Victor sobie drzemke we wlasnym lozu ucial:-D a my pieczemy pizze:tak:- bo cos zjesc trzeba a nic sie nie chce...

Astrid ja dwa razy dziennie odkurzam sufit:rofl2: - nienawidze komarow a moje sa wyjatkowo przebiegle i sie chowaja w zaslonach wiec odkurzam ile moge:-) ...
uff jak cieplo w koncu:tak: a u nas w domu chlodnia az milo...hihi

reklama
My mamy pecha, bo mamy ściany z tynkiem strukturalnym i tych spryciul nie widać. Do tego mamy jedną ścianę z czarno-białą i tam pewnie też się chowają. A potem w nocy nas żrą :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry