• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

Niespodzianka
:-):-):-):-):-):-):-):-)
:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
:tak::tak::tak:
:-D

Załączniki

• zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Ale cudowna jest :-)

Dziękuje za rady;-) też się boje mieszkać bez meldunku bo nie wiem co może nam się przytrafić i jeszcze poszukamy. Tylko dziwne, że babka z biura polecała ten dom do zamieszkania.
Najgorsze, że te początki są takie trudne :crazy:

Aneta 2222 by bestio! :-):-)

dzieki dziewczynki za gratki:tak: jestesmy w domu dzieci spia, aja wcinam bulke z nutella:tak::szok: po urodzeniu Michalka tez taki akord na buly mialam:tak:

porod opisze jak bede miec wiecej czasu , czuje sie dobrze:tak:
mala wazy 3170:tak: wiec nie taka mala:-) i ciagle chce cyca
zmierzyc ja nie zmierzyla bo powiedziala ze oni nozek nie prostuja:nerd:jutro przyjdzie kraamzorchowa to ja zmierzymy:tak:

Madzia teraz ty...:tak:

milej nocki
milej nocki

Karola no to duza dziewczynka, brawo mamusiu, spisalas sie na medal :-)

no nozek nie prostuja tutaj, bo potem z bioderkami dzieci maja problemy :baffled: takze z tego powodu sie ciesze, ze nie mierza tutaj :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry