Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od razu swiat inny. Mysmy dopiero sniadanko zjedli i teaz kombinujemy gdzieby tu wyruszyc .......
teraz chce zmywarke i chyba tez wezme na raty znowu tylko musze najpierw zobaczyc jak z moja robota i zarobkami bedzie zebym miala z czego splacac
a sklepu z kiecka ci nie polece jedynie wolne popoludnie i na jakies dobre centrum handlowe
a prezent znalazlas???
Pozdrowienia z upalnego Krakowa!!!:-)
Melduję, że po 2 dniach podróży autem wczoraj wieczorem szczęśliwie dotarliśmy na miejsce.
/ z waniliowym vla
8 pudelek zamrozilam na pozniejsze czasu i zakupilam 6 fajnych ciuchow z ZARA za jedyne 0,50centow per szt na flomarku:-):-) - jestem mega szczesliwa bo bardzo mi sie podobaja...

rzadka kupe, co moze byc tego przyczyna???? U starszej corci nie mialam czegos takiego. Zaznacze ze je cyca i modyfikowane, a bulgotanie wystepuje po obu.
Truskawki jutro musze kupic bo az slinka mi cieknie

Milenka spala caly czas

i szwagier tez...:-(nie wiem co to jest ale po paracetamolu niewiele ta goraczka spada..
...ciesze sie ze pogoda chociaz dopisala bo z checia polezalabym jeszcze tydzien
no ale coz...