reklama

Holandia

reklama
Ja sie troche tripowalam ze nie zdazylismy na te badania, ale juz mi przeszlo , mam nadzieje, ze nasz Adas urodzi sie zdrowym chlopczykiem :)
co ma byc to i tak bedzie.

pozdrawiam po kolacji i ciescie , na szczescie popadalo i delektujemy sie chlodem z dworu!

ewelinka, super ta Twoja dziewczynka, wydaje sie taka duza, jak ona sie tam u Ciebie zmiescila ? Ile cm po urodzeniu ?

dzien dobry dziewczynki...

ja juz ciasto wyciagnelaz z piekarnika:-D / dzis pogoda super:dry: czyt. slonca nie ma:cool:wiec zabieram sie za porzadki bo co nieco sie nazbieralo hihi wiecie jak jest jak goraco:-D
Ewelinka ide pooglada twoje malenstwo:tak:aaaaaaaaaaaa jaka cudowna!

Anna czekamy na foteczki - witaj ...

Ostatnia edycja:
A ja sie tym razem bardzo ciesze z pogody :-) zlapalo mnie jakies przeziebienie z goraczka bolem miesni i stawow i w tym upale myslalam ze zdechne :dry: wczoraj caly dzien przesiedzielismy w domu. Dzisiaj juz troche lepiej bylam w pracy wypocilam sie to moze juz bedzie po wszystkim :tak: zaraz lece na zakupy i Daanka gdzies wyprowadzic bo wczoraj caly dzien przed TV albo kompem :shocked2:

Anna witaj i czekam tez na foto :tak:

Milka ja tez niedawno wyrywalam zeba ale mi to zwrocili moze poprostu wyslij deklaracje do ubezpieczlni i wtedy zobaczysz. U nas tylko nie zwrocili za tzw. rozmowe wstepna u dentysty ktora kosztowala 35E za osobe a najsmieszniejsze bylo ze Daankowi ktoremu policzyl zeby tez go skasowal 35e :szok:

Co prawda mi Hague odpowiedziała... ale wolałabym się jeszcze upewnić. Czy któraś z Was ma okulary i korzysta z okulisty? Co prawda mi tam się na wizytę nie śpieszy, bo chodzę raz w roku, ale wolałabym wiedzieć tak na 100%, czy muszę mieć skierowanie, czy nie. W PL nie potrzeba, więc pytam.

Astrid trzeba mieć skierowanie.... wiem bo moj mąz miał cos z okiem ale skierowania nie dostał.... lekarka domowa go leczyła ;) jak sobie raz skierowanie załatwisz to potem z okulistą mozesz sobie ustalać np co roku kontrole i nie musisz za kazdym razem latać po skierowanie ;)

Astrid mojemu B sprawdzil wzrok pan w sklepie (optyk). Zalozyl mu te okularki i zmienial szkielka:-) Niewiem czy to lekarz czy kto, ale soczewki udalo sie dobrac idealnie. Okulary tez mozna zrobic, tylko akurat w jego przypadku byloby to za drogie tu w nl. Pojechalismy do pl i tam bez badan, bez problemu zrobili je. Trzeba bylo podac tylko jakie szkla i juz. Dla mnie to dziwne bylo. Kiedyz trzeba bylo miec recepte, a teraz nic:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry