Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
A nie... 2 kłucia. Czeski błąd.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hi dziewczynki
Co do malowania to tez sie wypowiem. Prosze meza od 2 miesiecy, co dzien to samo , w weekend pada odpowiedz, wiec ktoregos dnia zadzwonilam do jego kolegi i przyjechal i pomalowal mi 2 sciany. Na drugi dzien ja chwycilam za walek i pedzel i pomalowalam sciany i okno, nie wspomne ze to bylo ok 2 tyg przed porodem:-), wiec dziewczyny do dziela:-)

ewelinko ja mojego M nawet nie poinformowalam o tej rewolucji a co dopiero zeby on malowal
... ja juz taka Zosia/Samosia hahah....
w sumie mnie tu chyba juz nic nie zdziwi
ale ostatnim razem jak z moja tesciowa wzielsmy sie za malowanie mojej sypialni, to caly drewniany sufit byl w czerwonej farbie
i moj mi zabronil juz lapac sie za pedzel

aniu jak najbardziej
a dodatki jakies juz powybieralas do niej?
Buty mysle jakies szpile hihi w tym samym kolorze i moze jeszcze jakas mini- torebke... a moze zakiecik...pomocy

reszte sie jakos skompletuje - troche czasu mam... fryzurka taka tez mi sie podoba Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://fryzurywieczorowe.files.wordpress.com/2009/11/studniowkowo.jpg ale mysle ze moja znajoma wyczaruje mi cos specjalnego do tej kiecki...a podobno jest wszechuzdolniona!