• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
AniuHaven, sukienka bardzo fajna. Fryzura też fajna. Jak ja będę miała okazję się wybrać na jakiś ślub, to wybiorę tą fryzurkę:
z6497375o.jpg

dzien dobry...

generalnie tez mysle o takich upietych wloskach bo chlodniej w nich hihi...no zobaczymy jeszcze mam 3 tyg...:tak: ja zaraz zmykam do pracy, zakupy zrobie po drodze i ..weeekend!:-D

ANIAHAVEN sukienka bardzo elegancka i kolor fajny ,fryzurka mi sie nie otwiera:-( No ale takie plecione fruzurki podobaja mi sie bardzo .OJ a ja scielam wlosy.Do slubu chcialam zeby mi ulozyli fale ,chcialam miec fryzurke z lat 20 no ale rzadna fryzjerka nie umiala mnie tak uczesac.No i mialam nowoczesna fryzurke :-D Ale jakbym mial jeszce raz kupowac sukienke do slubu to byl wybrala bardziej w stylu retro i do tego jakos pleciona fryzurke.

reklama
Witam z rana. Ja dziś planuję poleniuchowac w domu, ewentualnie na ogródku o ile pogoda dopisze. Teściowa już obiad szykuje na dziś (fasolka szparagowa) i na jutro (bigos) i przymusowo odkurza kuchnię bo jeden z chlopcow wlasnie potlukł szklankę z bardzo greubego szkla. Na szczęscie byla to szklanka z Kringloopu więc mi nie żal;-) Zresztą może sprzątniemy dzis caly dom i jutro bedzie spokój...
A mój mąż właśnie zaczyna trzy tygodniowy urlop, tzn dzis jest ostatni dzien w pracy. Kto z nim tyle wytrzyma w domu to ja nie wiem:-D:-D:-D
Iskierka u mnie na stronie jak sie loguje to musze kliknac:
Mijn zorgkosten ----> Mijn zorgverbruik
i juz mi wychodzi cala tabela.
ja nie mam takich opcji u siebie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry