Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sencilla ja tez, Tomus wczoraj 8 miesiecy mial, a mi sie ciagle wydaje ze on taki malutki.... ))) choc juz duzy chlop za niedlugo pierwszy roczek, ojjjjj
Sencilla serdecznie zapraszam.
Dzieci tak szybko rosną, że trzeba łapać każdą chwilę, ani sie człowiek nie obejrzy jaki ida do szkoły, zdaja maturę i wyfruwają z domu:-)
Witaj Ania1272 ja jestem z Beverwijku wiec tez mamy do siebie blisko. A jak dlugo jestes w NL?
sencilla lacze sie z toba bo ja dzis tez 2h spalam moj T zasnal z dziecmi ok 19 i jak wrocilam z pracy to Filip sie przebudzil pozniej Kuba i byli wyspani i sie zmieniali raz Kuba marudzil raz filip. Zasnelam o 6 a jak mi budzik dzwonil o 6.45 to myslalam ze sie poplacze a dzieci do tego nie potrafilam dobudzic.
Wogole to kupilam sobie laktator w PL z Aventa za 500 zl jak bylam jeszcze w ciazy (elektryczny) i sie zepsol i teraz mam problem z odciaganiem mleka.
Beverwijk odwiedzam czasami robiąc zakupy owocowo-warzywne:-). W Holandii mieszkam niecałe 2 lata ale za granica juz przeszło 6 lat. Powodzenia w odciąganiu mleka.
ANetka, no, jak budzik mi zadzwonil o 6.20 tp tez myslalam, ze sie rozplacze.. po prostu zadzwonilam do firmy, ze dzis nie dam rady przyjsc, bo jestem kapot. Na szczescie jest luz i rozumieja takie rzeczy..
Sencilla to fajnie ze mozesz tak zrobic ja naszczescie pracuje na 18. Mam w planach jak Kube odbiore ze szkoly wskoczyc pod kocyk na pol godzinki chociaz.
Dziewczyny, mam pytanie, czy wzielybyscie udzial w warsztatach dla kobiet, po poludniu, w sobote badz w niedziele, bedzie zapewniona opieka dla dzieci, najpierw bedzie warsztat robienia bizuterii przez osobe, ktora sie zajmuje robieniem takich warsztatow, a po przerwie beda warsztaty z pania psycholog o zarzadzaniu czasem, domem lub o autoprezentacji? co Wy na to?
u mnie dzisiaj tez nocka jakas krotka byla i tez ze lazami w oczach wstawalam teraz Daana wyslalam do sasiadki a Thijs spi i tez mam w planach na kanapke polezakowac
Ania witaj u nas :-)
Sencilla warsztaty fajne ale pewnie gdzies u ciebie beda
Anetka i co z laktatorem zrobisz??? masz go jeszcze na gwarancji???