Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje za toNie moja droga to ty tego przełknąć nie potrafisz...więc oficjalnie ci oświadczam że NIEREAGUJE NA TWOJE POSTY od teraz chyba że będę mogła ci służyć jakąś informacją lub pomocą...albo cię zablokawać jeśli kogoś znowu obrazisz..powodzenia !
![]()
Jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie
ide bo mi zupa stygnie, narciarz 
the hague widze ze wpadlas w ciag![]()
falszu a nie falszyzmu.
widze, ze nie wiesz ale oznaka kultury i dobrego wychowania rowniez inteligencji jest czasem pominiecie pewnych rzeczy, niekoniecznie aby sie komus przymilic, po prostu aby nie byc chamem ;-)
po prostu ludzie na pewnym poziomie nie wypowiadaja sie obcesowo. Bycie bezczelnym wcale nie jest dobra cecha i niewiele ma wspolnego z szeroko pojeta szczeroscia w Twoim mysleniu.
Nie pisze tu zeby Cie poprawiac, tylko zauwazylam, ze nie wiesz takich rzeczy, a moze Ci sie przyda w zyciu.
i dziękuje za wsparcie!
startujemy z budowa w PL-bo kiedys zamierzamy tam wrocic.. choc teraz wiktoria sie po roku wkoncu rozkreca w szkole i zaczyna rozmawiac choc nadal wstydliwie i najlepiej pani na ucho

przeszkadza Ci to?

no to narciarz po raz 2, bo same prowokujecie, a potem placzecie ze ja posty pisze