• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Olgunia, przeslij mi jakos rogalika.. A najlepiej ze dwa.. Prosze prosze... ;-)
Aneta, rzeczywiscie wlasciwie caly czas mamy gosci.. Bardzo lubie jak ktos u nas jest.. Ale tez czasami lubie byc sama, ja to taka troche zosia samosia jestem, lubie miec wszystko po swojemu hihi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej...
Ja co prawda obiad właśnie wciełam, ale na rogalika chetnie się załapie!:-D
Małżon się pochorował i został w domku...i obiadek upichcił!
Anetko mały duży się urodził (4100) więc rosnie w swoim własnym tempie..
Karina w lipcu skonczyła 3latka i waży też 17 kg....:rofl2:
Jak się urodziła to miała 4,000:tak:
Tata duzy chłop prawie 2m to jak mają być mali...:sorry2:
Sencilla ja też ci zazdroszcze mamy...moja mama to jak bedzie miec czas dla mnie to chyba za 7-10 lat.:laugh2:
Wciąż mam młodsza siostrę a mama ją sama wychowuję i teraz znowu do szkoły,wiec mama nie ma sie jak wyrwać do mnie...:zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y:;-)
I ja też chce namiary na NK...:-D
Pozdrawiam...

Aniu, duze te Twoje dzieciaki!! Moja Marys jest raczej drobna, ma 19 miesiecy, a wazy jedyne 11 kg, ale z Antosi to bedzie babka na sto dwa!! Ma 2 miesiace a wazy juz 6 kg.. :) Pewnie wzrost odziedziczy po mamie :tak::-D
Krolestwo za rogalika!!! :dry::rofl2::zawstydzona/y: Olguniaaaa.... daj z jednego!! Jakby tu go przetransportowac do mnie..?.... :confused:

ja też lubiłam jak miałam gości ale ostatnio nie miałam w ogóle spokoju. w maju przyjechali do mnie brat z bratową i z 5 letnią córką na miesiąc, potem miałam tydzień wolnego i pojechaliśmy my do PL na dwa tygodnie i przywiezliśmy ze sobą mojego A córkę 10 letnią na całe wakacje , w 5 sierpnia przyjechali natomiast teście i szwagier z żoną i roczną córką i byli 10 dni , został tylko teść bo mój A wziął go do pracy,więc już mam dośc gości i powiedziałam że nigdy więcej takich wakacji:szok:
a teraz odpoczywam !!!
no to dziewczyny w samochód i do mnie na te rogaliki!!!! szybciutko !!!1

no to my mielismy jednak chwile przerwy w gosciach.. Ale mialas Olgunia zawrot glowy..
Ania, nie... nie.. przyjechalabys do mnie na szarlotke?:zawstydzona/y: tzn.. ktora Ty bys upiekla.. u mnie.... :-D:tak: i bysmy ja pozniej cala zjadly.. bez mezow... :-D
Wczorajszy dialog z rodzaju "Dzikie zwierzeta"
Ja: "Marysiu, kto jest krolem zwierzat?" (dla niezorientowanych, odpowiedz oczekiwana: LEW, a przynajmniej RYK lwa, ktory Marysi wychodzi doskonale)
Odpowiedz MArysi: "Kupa!!"

Sencilla, aniahaven ja też lubię mieć wszystko po swojemu i na swoim miejscu, ale mieszkam z siostrą, więc nie do końca tak jest:-(.... jak ja Wam zazdroszczę własnego mieszkanka:-(.
olgunia upiekłaś czy kupiłaś te rogaliki? Gdzie mieszkasz?
Sencilla Twoja córka jest niesamowita:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry