reklama

Holandia

reklama
dzien doberek

wyzytacja w CB wypadła całkiem przyzwoicie. Moja ptaszyna była 3 razy kłuta (BMR/MC + ostatnia dawka HepB) i zapłakała na dwie sekundy bo na wiecej czasu nie było... bo pani lekarka miała w gabinecie szafe na całą ściane z samymi szufladami i to w dodatku nie zabezpieczoną...czyli za kazdą klamke mozna bylo pociagnąć i szuflada wyjechała
icon_lol.gif

Waga 12.900 troche powyzej centyla 50 ale w normie... wzrost 80 cm. Poza tym wsio OK i oby tak dalej... nastepna wizyta na 18 m-cy przyślą nam do domu zaproszenie a nastepne kłucie na 4 latka... Lekarka mówila ze po tygodniu moze sie pojawic jakis dyskomfort po tej szpionce typu temp. lub wysypka albo ogolne marudzenie, no zobaczymy. Teraz mlody śpi a ja mam czas na kawke...

Olgunia jak Ci zostanie tych rogalików to mi przywieź...:tak:
szarlotką tez nie pogardze;-)

u siebie gości w tym roku specjalnie nie miałam ale za to ja sie wygosciłam az za długo... jak wrociłam do NL to odetchnęłam z ulgą...

Przestańcie już z tymi ciastami, rogalikami itp. :baffled: Człowiek probuje sie odchudzić, słodyczy sobie odmawia, a Wy mi tu ciągle o jakis slodkościach piszecie :wściekła/y::-)

A ja jestem cala happy, bo dzisiaj wraca moja niunia :-)
Właśnie wróciałam z nową świnka dla niej, piję kawkę i za obiad czas najwyższy się wziaść ;-)

Olgunia wg stronki www.9292ov.nl w godzinke dojechalabym do Twojej miejscowosci :tak:Mowie tu o srodkach transoprtu publicznego, co oczywiscie trwa zwykle troche dluzej niz podroz samochodem :tak:
Tez wyslalam Ci zaproszenie na NK

Ostatnia edycja:
Zaraz, zaraz Twiggless a gdzie Ty wlasciwie mieszkasz??? Jakos mi sie zapomnialo :zawstydzona/y: A brakiem rogalikow sie nie przejmuj, mile towarzystwo jest dla mnie wystarczajace :tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry