• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

a ja wczoraj kupiłam wszystkie produkty na rogaliki ale nie wiem czy zrobie, bo Seba jest jakiś marudny i teraz nie moge się zabrać a później około 15 ej jak seba śpi ma zajrzeć do mnie koleżanka na ploty :wink:

reklama
hey dziewczynki,

czy ktoras z Was moze wie, czy i gdzie w centrum Den Haag znajduje sie jakis sklep polski? :confused: wybieramy sie na weekend do siostry mojego meza, ktora mieszka w okolicach Den Haag... wiec przy okazji bym rowniez zajrzala do polskiego sklepu... :tak: w Groningen rowniez mielismy sklep polski, ale niestety w zeszlym roku go zlikwidowali... bardzo szkoda... :-(
niunia, moj Manuel rowniez uwiebia chrupki kukurydziane... :tak: niestety, tutaj nigdzie ich nie ma... :angry: rowniez przepada za biszkoptami z firmy Sun... ale takowych, a raczej chociaz troszke podobnych tutaj tez nie ma... :no:

Witam mamusie :-)

Magdalena w Hadze sa ze 4 polskie sklepy :tak:
Podaje Ci adresy:

Kamilski Poolse Specialiteiten
adres: Zoutmanstr 26-B, 2518GR Den Haag,
open: poniedziałek(maandag) - nieczynne(gesloten), wtorek-sobota(di-za) 11.00-20.30, każda niedziela(zo) 12.00-17.00.

Polski Sklep Spożywczy
adres: Leyweg 1278, 2545HH Den Haag
open: codziennie

Sklep "Wawel"
adres: Paul Krugerlaan 115, 2571HD Den Haag,
open: codziennie (elke dag / every day) 10.00-22.00.

dziewczyny, jesli ktoras z Was planuje sie wybrac do delfinarium, to w Prenatal mozna otrzymac korting... :tak: poniewaz urodzily sie dwa male delfinki, wiec Prenatal zacheca, zeby sie wybrac na kraamvisite... :tak::-D :rofl2: znizka wynosi 4 euro za osobe... promocja jest wazna do 26 pazdziernika... ;-)

aniahaven, Twoj maz jest kucharzem? :confused:
pola, jak sobie radzi Twoja Majeczka w przedszkolu?
olgunia i twiggless, swietne filmiki Sebcia i Antka... ;-)
pauka, kochana ta Twoja Majunia... :tak:

milego dzionka... ;-)

Załączniki

• 032.jpg
    032.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 011.jpg
    011.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 46
Ma-Rita, bardzo Ci dziekuje za odpowiedz! MIeszkalismy we Vlaardingen do 13 kwietnia i juz zaplacilismy gemeente we vlaardingen ponad 300 euro za jakis podatek za rok 2008... I jeszcze teraz to... :wściekła/y:
Bedziemy tam musieli zadzwonic, bo mysle, ze zaplacilismy zdecydowanie za duzo.
Dziewczyny zainteresowane czytaniem, wyslalam Wam na maila te przykladowe slowa w tym programie,ale zeby je odczytac, to wydaje mi sie, ze musicie najpierw ten program sciagnac.. Dopiero wtedy bede mogla dac Wam dalsze instrukcje :tak:

Hej babeczki...
Ja właśnie zawitałam we własne progi domu...po pracy i zakupach.
Padam dobrze że dziś już piątek...:-)
Niunia a co ten garnuszek robi?:rofl2::-)
Magdalena dzięki za cynk o delfinarium ja je po prostu uwielbiam tak jak oceanaria itp.Chyba kiedyś byłam syrenką albo jakimś wodnym stworzeniem!:-D
A co do mojego męża to....hmm może kucharzem nie jest ale gotuje pysznie!;-)
O tym kucharzu to było odnośnie tego jak pracowalam w restauracji...kiedyś.
Pauka a ile twoja córcia ma latek?
Padam z głodu na twarz...pa

I to jeszcze raz ja....:-D
Oczywiście mam pytanko do "rogalikowych kuchrek";
Jak cięłyście ciasto po rozwałkowaniu go w pasy i co potem.... trójkąty czy kwadraty?:rofl2::sorry2:
Może was zdziwiło to pytanie ale lepiej wiedzieć za wczasu, a ja się już kiedys nad tym głowiłam....:zawstydzona/y::sorry2:;-):-)
Pa...
A tak wogóle to gdzie się wszyscy podziwacie?
Ładna pogoda wyciągła was z domów....
U nas cieplutko jak ...latem!;-)

reklama
Witam weekendowo:-)

Niunia a nie wiesz czy są w wersji dwujęzycznej? Np w PL można zakupić garnuszek na klocuszek polsko-angielską wersję, a tutaj są holendersko-angielskie?
Aniu ta zabawka tak wygląda http://allegro.pl/item424729539_fisher_price_garnuszek_na_klocuszek_od_ss_gratisy.html
Sencilla my płaciliśmy podatek 206e za 2-poziomowe mieszkanie, więc Wy coś dużo płaciliście:confused:
Magdalena na Hoefkade Turek ma sklep razem z piekarnią w którym są PL produkty. W Hadze jest kilka centrum chandlowych, więc nie wiem o które pytasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry