Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

śmiałam się co nie miara. ale ona taka już jest że wszedzie jej pełno:-)
).
ja po prostu nie nadążam.. 

...na razie psychicznie jestem gotowa i próbuje wykombinować trochę wolnego czasu na to w tym moim napiętym harmonogramie!

to napewno będzie spragniony mojej kuchni...

Dzięki Twigless i Olgunia za przepis!

wczoraj także oglądałam tą stronkę ;-) właściwie to chcę kupić model buggy, ale ten pierwszy model (zakładka 5-standen), taką typową parasolkę ;-) wynalazki mi nie w głowieGingeros znalazłam stronę głowną tej firmy w Holandii www.titaniumbaby.nl
i czy to marka typowo holenderska to nie wiem do końca, mogą tez być tylko przedstawicielem tutaj... ale na pewno adres kontaktowy jest w NL...
Titanium Baby
Postbus 120 KvK nr. 040.19.273
7800 AC EMMEN
mają ponad 100 punktów sprzedaży w calej Holandii (i to jest nawet dużo jak na taki mały kraj) wiec moze dla Holendrów nie jest to obca firma... jak dla mnie moim skromnym zdaniem np modele ich buggie's nie sa zachwycające... wolę moje stabilne troche cieższe Chicco przywiezione z Polski bo tu tego modelu w całej Holandii nie znalazłam;-)
o chicco czytałam dużo negatywów (chciałam ct 0.5 evolution), więc odrzuciłam chęć zakupu tego wózka ;-) jeszcze raz dziękuję
i przesyłam uściski dla twojego Antosia
ja również mam czerwcowego Antosia ;-) diabła