• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Magdalena niestety nie znam Hagi, wiec nie mam pojecia, czy to centrum.

Aniu Niuni chyba chodzi o ten garnuszek :
Dlabobaska.pl: Fisher Price: Garnuszek na klocuszek

Pola mlody w creche jest dwa razy w tygodniu. Zaprowadzamy go o 7:30 i odbieramy ok. 17. No zaczynamy, zaczynamy te starania ;-) Choc czasem mam wrazenie, ze chyba upadlam na glowe decydujac sie teraz na drugiego malucha :rofl2::rofl2:

Sencilla w takim razie wyjasnijcie to jak naszybciej, bo takie kwoty to przesada :no::no:

reklama
Dzięki dziewczyny za oświecenie mnie z tym garnuszkiem:-D...
Ja mam dwa zestawy - jeden taki podobny jak ten a drugi taki jak w Consultiebiuro drewniany...
I nie wiem dlaczego ale wolą tEN drewniany od tego kolorowego...:rofl2::baffled:
A co z tymi rogalami?:-D

mi chodziło o ten garnuszek co wstawiła linka ma-rita, jest to naprawde fajna zabawka:-) my kupilismy w jezyku holenderskim- niestety nie wiem czy sa dwujezyczne.
dzisiaj ładna pogoda to korzystalismy z tego:-)
pozdrawiam, miłego wieczoru:-);-)

ojeju, rzeczywiscie te podatki to przesadzone.. Oni nam to kazali zaplacic za 1-pokojowa klitke;.. :szok:
Czy dotarly do Was moje mejle?
Dzis bylysmy z Mama na miescie, zaparkowalam zle auto chyba, bo za szyba znalazlam jakas kartke po holendersku.. :baffled: Zaraz sprobuje to przetlumaczyc..

wlasnie przetlumaczylam. No, dowiedzialam sie czegos nowego o sobie,haha. Ze parkujac auto w ten sposob okazalam sie kompletnym skur....:tak: Tia.... Coz, nie zrobilam tego specjalnie. Kazdy ma prawo sie pomylic.. chyba.. Pewnie ten ktos jest bardzo madry i nie popelnia w zyciu zadnych bledow...

:-)Witajcie!
no nie mam już siły na ten mój internet....:wściekła/y: 4 raz pisze posta i zamaist mi zatwierdzić to znowu wskakuje mi okno logowania...chyba się poryczę:-(...

Aniuhaven moja Oliwka w październiu skończy 4 latka!:-)

Ma-Rita gratuluję podjęcia decyzji o drugim maleństwie i trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło zgodnie z twoim planem, bo ja niestety miałam kolejnego psikusa.....;-)

Słuchjcie ja dzisiaj dołączyłam do was i też upiekłam te rogaliki...Pychota!:tak::tak:

Fajnie, że macie ładną pogodą bo u nas w Polsce strasznie pada i pochmurno...:-(

A musze sie wam pochwalić, że jutro wreszcie po 6 tygodniach mężuś przyjeżdża!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) I piekę dla niego jutro sernicze na ciemnym spodzie, taki jak tygryski lubią najbardziej.....;-);-);-)

Hej , nie mam weny na pisanie... tylko Magdzie odpowiem, najbliżej centrum jest sklep "Kamilski". Pod wzgledem zaopatrzenia to ten właśnie i jeszcze "U Kazia " na Weimarstraat jest dobry. Ale praktycznie w co drugim tureckim sklepie kupisz polskie produkty i to czesto taniej niż w wyżej wymienionych.

Witam witam....

Pogoda zapowaida sie super wiec szkoda czasu na spanie....:-D
My już pranko wstawiłyśmy i śmigam na zakupy...
Dziś wielki dzień....Rogaliki!:tak::-)
A do tego przychodzą goście na grilla wieczorkiem...
Pędzę...pa

Witam sobotnio :-)

No weekend zapowiada sie pieknie :tak: My dopiero wywleklismy sie z loza :-D
Chyba tez wrzuce pranie, no i trzeba bedzie pojechac po zakupy.

Sencilla no comment :baffled: Acha, maila z szablonami nie dostalam :sorry2:

Pauka dzieki za trzymanie kciukow :-) Tez bym chciala, zeby wszystko poszlo zgodnie z planem, no ale wiadomo jak to w zyciu bywa...W kazdym razie jestem dobrej mysli :tak:;-)

Wiecie, chyba sama kiedys sie skusze na te rogaliki. Przynajmniej sprobuje :happy:

A tu kawka dla wszyskich i cos do kawki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry