reklama

Holandia

Hej dziewczyny.
Witam do długej przerwie. Tyle w tym czasie napisałyście że nie wiem kiedy mi się uda nadrobić zaległości w czytaniu.
Wkońcu uporałam się z remontem kuchni i pokoiku dla dziecka. Wszystko już gotowe :D Pozostaje tylko czekać, a czas leci jak szalony.

Mam pytanie: czy wybiera się któraś z Was na Jonge gezinnen Beurs 2008 w Utrechcie?
Czy któraś z Was juz tam kiedyś była i jakie macie wrażenia?

Ja właśnie dostałam najnowszy numer Ouders van nu z przewodnikiem po bursie i tak się zastanawiam czy się nie wybrać.

Do obróbki zdjęć i collagów używam programu Ulead Photo Express

reklama
u mnie "chwilo trwaj" mlody spi;-)
Ania ja pracuje w Corel Paint Shop Pro
Agasta ja byłam na 'negen-maanden-beurs', w Amsterdamie i szczerze dla mnie zadna rewelacja zwłaszcza jak sie idzie z duzym brzuchem... pełno ludzi i nikt nie patrzy czy w ciązy czy z malym dzieckiem... kazdy sie pcha żeby jakiegos gratisa dostać... a zeby to jeszcze było o co sie pchac! jakies gazetki, próbki kosmetyczne czy dzieciowe jedzonka...

Witam
Karola suwaczek śliczny:tak:. Ta hala w Leiden to nie czasem tam gdzie były targi pracy? W jakie dni i w jakich godzinach?
Ja już posprzątałam, na obiadek ogórkowa (nie jadłam już pół roku:no:) . Zobaczymy jak moje chłopy będą wcinać:confused: bo na zupe mają długie zęby, ja zresztą też hi hi:-D
Myślę, aby zrobić jakiś placuszek dziś i chyba zrobie murzynka:tak:. Ja dodaje wszystkie składniki, miksuje, wlewam na blaszkę:-)
Zaraz idziemy po Nikodema do szkoły, a Oli jak zawsze o tej godzinie smacznie śpi:tak:
Do miłego:-)

Witam prawie weekendowo :-)

U mnie chalupa ogarnieta, jedna lodowka umyta, druga sie rozmraza, a ja zaraz biore sie za jakis obiad :rofl2:

Aneta ja bym tam ogorkowa nie pogardzila :tak: Moze tez zrobie, bo przywiozlam z Polski latem ogorki roboty mojej mamy :-)

Agasta ja bylam na Jonge Gezinnen Beurs dwa lata temu i szczerze odradzam. Tlok, halas, wrzask dzieci :baffled: Czasem trudno cokolwiek obejrzec i powiem Ci, ze wcale nie jest taniej. Jesli o mnie chodzi to wole w spokoju polazic po sklepach, poogladac, powybierac :tak:No i tak jak pisze Twiggless to naprawde nie ma po co sie pchac :no:

Paulina to pewnie przez te pogode i skoki cisnienia ten bol glowy.

O i juz sobie popisalam....Mlody domaga sie Reksia na YouTube.

Na razie babeczki. Zagladne tu wieczorem.
Milego popoludnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry