reklama

Holandia

reklama
Paula ja też robię dosyć często murzynka, bo to najszybsze ciasto na świecie....
Ale ostatnio dorwałam jeszcze szybsze i latwiejsze ciasto babkowe...Jeśli chcecie to zapodam przepisik...

Narazie wracam do prasowania, bo już trochę się tego nazbierało...A skoro was nie ma to też spadam! Dobrej nocki!

dzien doberek spiochy :wink:

i znowu Antek poczestował mnie katarem :sorry2: jemu pewnie minie jak ostatnio po 3 dniach a ja beda walczyc z tydzien.... ecchhhh
kurka musze sie ruszyc z domu bo zbrakło mi plynu do plukania a pranie chcialam wstawic. A poza tym musze wejsc do Barta wymienic zabawke co młodemu wczoraj kupiłam - bo coś za cicho gra nawet włozyłam zupełnie nowki baterie i dalej to samo...

a tu moje wypocinki z wczorajszego wieczorka

[/quote]

dzień dobry:-)
moje dziecko właśnie usnęło to mamuśka do komputera;-)
twiggless skrabki jak zwykle śliczne:-)

karola gdzie jest ta hala w Leiden? juz raz ją szukałam i na marne:baffled:

Witam...

Dla mnie zaczął się już weekend:-D -właśnie wróciłam z pracy!
A Karincia z przeszkola,bardzo się jej podobało i Pani była pod wrażeniem...nabazgrała nawet dwa rysunki dla mamy...
Padam z głodu...
Twiggless ja tez chce skapki robić ale nie wiem od czego zacząć...czytałam wczoraj nawet jakieś forum ale dla mnie jak na razie czarna magia!:szok:
Jaki program powinnam do tego ściągnąć?
Macie jakieś sprawdzone...:sorry2:
Pa

reklama
Wiecie co ja to mam troche szczescia.jeszcze moge spac do woli.Dzis wstalam o11.30 i to w dodatku obudził mnie tel:tak:.Ale ten piekny czas ,juz nie dlugo potrwa:zawstydzona/y:.
PaulinaAnna,ale zrobiłaś mi smaka na tego murzynka, tylko przepis odpisać i do roboty!
Zrobiłam suwczki sobie,idac waszym tropm,ale nie umiem ich wkleic. Jeszcze bede prubowac.
Ide zrobic sobie kawke,cappucino oczywiscie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry