reklama

Holandia

a ja już po spacerku... pogoda słoneczna ale zimna... przy okazji poszlam po chlebek a potem jeszcze weszłam do Hemy, Barta i Kruitvatu i zaś jestem lżejsza o 60 euro... a miał byc tylko chleb...
najwazniejsze ze dostałam witaminki na wzmocnienie w płynie bo moj młody miałby problem z przełknieciem tabletki...
za chwilke podejme walke o drzemke... jak nie wroce popołudniu to znaczy ze poległam albo mnie wywwieźli na sygnale do wariatkowa...

reklama
olgunia mi też się nie chce prostować:no:, więc zapuszczam włosy, ale znając mnie pewnie się któregoś dnia wkurzę i znów zetnę:-D
beauto słoneczko wychodziło, a teraz z ledwością zdążyłam przed deszczem, bo Nikusia zaprowadzałam do szkoły:wściekła/y:. Nadmiaru gołąbków nie mam, ale z pewnością się coś dla Ciebie zostanie, więc zapraszam:-). Właśnie przypomnniałaś mi o tym języku... kiedyś pytałaś, a ja chyba nie odpowiedziałam. Ja zapisałam się na kurs z Gemente i czekam jeszcze troszkę, zobaczymy:confused:. Wczoraj zapisałam się w tej spółdzielni i od razu wyświetlił mi się Woonpas nummer czy to jest ten numer potrzebny do reagowania na mieszkania?
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej!
O jakim slońcu wy mówicie??!!:szok::szok::szok:
U mnie to berwanie chmury co 10 minut...do domu brakło mi 25m i zmiana ubrań dotyczyła wszystkich...:-D
Twiggless ja tez po zakupach i z konta też zniknęła dwucyfrowa sumka /mam nadzieje że nie trzycyfrowa:zawstydzona/y:/
Ale musiałam zrobić Karci wyprawke do przedszkola - plecaczek + pudełko +kubeczek do picia/ i oczywiście pampersy małemu bo on to tyle sika teraz że szok!!!:szok::-D
Poza tym normalne zakupy i cos z środków czystości,pieczywo, jedzienie małemu...i tak jakoś się nazbierało...:-)
I dodam tylko że mala na tym zdjęciu to ma dwa dni...
Beauty taka pogoda - palnij się i śpij!
Twiggless a już nie walcze z małym - wczoraj nie spał cały dzien i padł przed 21.00:baffled:
Agnes zdrówka wam wszystkim i szerokiej drogi...
PaulinaAnna daj sprwadzony przepis na murzynka bo mi ostatnio padł...:sorry2:
Anetko widziałam w Blokerze rowerki takie trzykolowe za 17.99e.Nie wiem jakiego ty szukasz...
Olgunia jeszcze raz chyle czoła przed toba i dzięki!:blink:
A ja na lunch z maluchami przygotowałam pizze...
Mój wraca dopiero na 21.00 więc zdąże na pewno...:cool2:

No my mamy podobny i jak Karcia miała rok to na nim jeździła...czyli dla Oliego...
Kurcze mój sąsiad ma w piwnicy taki rowerek dla Niko bo kupił synkowi większy a tamten jest w super stanie...:zawstydzona/y:
I nawet chciał go nam dać ale Karina dostała różowy na swoje drugie urodziny...a ten jest wlaśnie niebieski !;-)
Wpadnij w odwiedziny i go sobie zabierz...:-D

Spałam ponad godzinę a czuję sie jakbym z 2 dni bez snu była :baffled: Mały też jakis nie w sosie sie obudził.
Zaraz zbieramy sie po Jule do szkoły i od razu pewnie zrobimy kurację odchudzającą dla portfela ;-)

Aneta , tak to jest ten numer, możesz już sie zalogować na tej stronce ( podajac ten numer) i reagować na mieszkania.

Ania, sąsiadeczka przesłodka :-) Uwielbiam takie maluszki:tak:

Olgunia, scrapek bardzo fajny o chłopakach nie wspominajac :-)

Aniu właśnie chodzi mi o taki jak Twój, a nawet ciutkę większy, bo Niko to wysoki chłop:-D. Oglądałam taki nowy za 130e:szok: jak dla mnie to dużo, ale może mikołaj przyniesie:-). W odwiedziny do Ciebie to troszkę daleko ok 80km:tak::-D.
Beauty może Ty wiesz gdzie kupię rowerek dziecięcy w Hadze w przystępnej cenie? Wczoraj reagowałam na mieszkania, ale mi pokazuje, że reakcji brak, wię już sama nie wiem:-(

reklama
My ten kupiliśmy w Kruidwacie za 59.99e czasami widze,że są znowu...
Poszukasz znajdziesz....:tak:
Pozdrawiam i idę włożyć czwartą pralkę,bo nam pompa w niej siadła w weekend i dopiro wczoraj serwis mi naprawił...A sterta pod sufit!:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry