• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Ania skąt Ty takie pienke "złote myśli" bierzesz? Jak się je czyta to płakać sie chce!!Ze szcześcia oczywiście:-D.Dzieki za zapr.Swietne fotki:-) i dzieciaki prze słodziutkie.

reklama
:-)Witajcie
Troszkę mnie nie było, bo jakoś czasu brakuje a i weny też nie uraczysz( Beauty "przebij piątkę"), ale cały czas jestem na bieżąco....:tak::tak::-)

Anetko przede wszystkim chcę ci złożyć najszczersze kondolencje i powiedzieć, że masz w Nas oparcie w tych trudnych dla ciebie chwilach! :tak:Myślę, że nie tylko ja jestem w szoku.....:szok::confused::baffled:
Beauty Na chandrę najlepsza dieta czekoladowa;-)Trzymaj się, jutro będzie lepiej!;-):tak:

Ma-Rita gratuluję serdecznie! Wspaniała wiadomość kolejny dzieciacze w naszym forumowym przedszkolu! i trzymaj się kobieto! Napewno będzie dobrze, bo innego wyjścia nie ma! Dużo zdrówka dla ciebie i dbaj o siebie!

Sencilla dużo zdrówka! Wiem jak Tosia się męczy, bo sama to przechodziłam z Majką tuż po powrocie ze szpitala....Pozdrawiam cieplutko!:-):-):-)

Aniu cieszę się, że już znowu zapanował ład i porządek w domciu;-)A jak tam Karinka?
Magdalena mały to pewnie bedzie wirtuozem fortepianowym....Super!;-):-):-):-)
A u mnie zbliża się znowu czas rozstania....Mężuś wraca jutro do NL, a ja niestety jak narazie zostaję, bo tamto mieszkanie nie wypaliło i czekamy na inne, ale to dopiero od 1 lutego:-(:wściekła/y:
Po moich ostatnich dolegliwościach już prawie nie ma śladu....Bałam się, że blizny mi zostaną, ale nic takiego!:tak::tak::-) Tyle tylo, że na fotkach ze chrzcin wyszłam okropnie, bo miałam tonę podkładu na twarzy!!!!:tak::confused::zawstydzona/y:

witam i o zdrowie pytam... ;)
u nas z tym cienko, wszyscy chorzy, a moj bol gardla, ktory trwa juz od 3 tygodni, jest nie do zniesienia... :wściekła/y: W zyciu tak gradlo mnie nie bolalo, czuje ze trace glos :baffled:
Na dodatek mam dosyc R. Nie wiem dziewczyny, czy Wy tez macie takie mysli, ale ja czasem to normalnie mam mu ochote w gebe strzelic i w ogole zaluje, ze za niego wyszlam.. :zawstydzona/y::growl::oo::hmm:

Ha ha ha Sencilla nie martw sie, nie Ty jedna masz takie mysli :-);-)
Wspolczuje problemow z gardlem :baffled: Chyba bez lekarza sie nie obejdzie, bo to moze byc jakies zapalenie lub angina. Poki co unikaj goracego napojow. Niestety w Holandii nie ma zbyt wielu specyfikow, ktore noglyby pomoc. Moze sporobuj syropu tymiankowego.
Kiedys slyszalam, ze swietny na problemy z gardlem jest sok z czosnku wpuszczany bezposrednio do gardla. Tylo pojecia nie mam jak sie taki sok robi :baffled:
A moze syrop z cebuli???? Wydaje mi sie, ze Beauty raz podawala przepis na jakas miksture na przeziebinie z czosnkiem, miodem i cytryna.

Dziewczyny, jeszcze raz dziekuje za podtrzymywanie mnie na duchu :tak: Juz wyszlam z psychicznego dolka a fizycznie nadal czuje sie ciazowo (wg. poloznej to dobry znak). No coz, jak ma byc to bedzie :happy2:

reklama
Hello
No i nastal weekend a nasze forum znów świeci pustkami....:tak:
U mnie wszystko do bani! Mój S miał dzisiaj wracać i na pare godzin przed jego wyjazdem dostaje tel, że narazie niema dla niego pracy i szukają innej....Normalnie załamka! :wściekła/y::angry::angry::angry:Święta się szykują a tu będzie ciężko z robotą....Ryczeć mi się chce, bo widzę, ze nasze plany z wyprowadzką z PL rozmywają się jak bańka mydlana....:-(:wściekła/y::zawstydzona/y:A może któraś wie coś o pracy dla solidnego spawacza w NL?Macie jakieś znajomości?...:baffled:Pocieszam się tylko, że to przejściowy kryzys i jeszcze wszystko się ułoży...:confused::baffled::-(

Sencilla moja mam zawsze radzi na gardło płukankę z wody i soli....Pewnie nie bardzo to smakuje, ale pomaga....:sorry2::tak:
Ann cóz to takiego ci doskwiera, ze az potrzebujesz zabiegu? Nie zazdroszczę ci, bo sama unikam dentysty jak ognia...Uraz z dzieciństwa ciągnie się za mną....:zawstydzona/y::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry