:-)Witajcie
Troszkę mnie nie było, bo jakoś czasu brakuje a i weny też nie uraczysz(
Beauty "przebij piątkę"), ale cały czas jestem na bieżąco....

:-)
Anetko przede wszystkim chcę ci złożyć najszczersze kondolencje i powiedzieć, że masz w Nas oparcie w tych trudnych dla ciebie chwilach!

Myślę, że nie tylko ja jestem w szoku.....

Beauty Na chandrę najlepsza dieta czekoladowa;-)Trzymaj się, jutro będzie lepiej!;-)
Ma-Rita gratuluję serdecznie! Wspaniała wiadomość kolejny dzieciacze w naszym forumowym przedszkolu! i trzymaj się kobieto! Napewno będzie dobrze, bo innego wyjścia nie ma! Dużo zdrówka dla ciebie i dbaj o siebie!
Sencilla dużo zdrówka! Wiem jak Tosia się męczy, bo sama to przechodziłam z Majką tuż po powrocie ze szpitala....Pozdrawiam cieplutko!:-):-):-)
Aniu cieszę się, że już znowu zapanował ład i porządek w domciu;-)A jak tam Karinka?
Magdalena mały to pewnie bedzie wirtuozem fortepianowym....Super!;-):-):-):-)
A u mnie zbliża się znowu czas rozstania....Mężuś wraca jutro do NL, a ja niestety jak narazie zostaję, bo tamto mieszkanie nie wypaliło i czekamy na inne, ale to dopiero od 1 lutego:-

wściekła/y:
Po moich ostatnich dolegliwościach już prawie nie ma śladu....Bałam się, że blizny mi zostaną, ale nic takiego!

:-) Tyle tylo, że na fotkach ze chrzcin wyszłam okropnie, bo miałam tonę podkładu na twarzy!!!!