Witam mamusie weekendowo.
Ann-współczuję...mnie też raz wysłano do szitala ale chirurg odesłał mnie do dentysty i ten sam mi wyrwał zęba i zszywał dziąsło....nic nie bolało....znieczulenie było efektowne

Pauka-mąż powinien się zapisac do pośrednictwa pracy-uitzenbureau(jakoś tak się pisze) tam na bank znajdą mu pracę...spawaczy wszędzie potrzeba...Nie poddawajcie się.
Anetko-współczuję Tobie i Twej rodzinie...trzymaj się kochana.
(p.s.- część zamknieta forum zaczyna się po naciśnieciu na "album zamkniety" , wiadomość napisana przez Ciebie widoczna jest dla wszystkich)
Sencilla- szcęściara z Ciebie-ja dostałam pismo z gminy że moje podanie jest rozpatrywane, i teraz muszę czekać...tak jak mówiłam że każda gmina jest inna....A małżonkiem się nie przejmuj, bo nie jesteś sama...ja w tym tygodniu nie miałam lepiej z moim E.

Ania-jak tam prąd w domu, możesz już prać? ....najważniejsze że macie już ciepło
natka-kiedy wracasz do Nl?
karolka-czy czuejsz się już lepiej?
agasta-uważaj na siebie i brzusio

magdalena-dawno Ciebie tutaj nie było....a synek to cudo małe:-)
A ja dziś od rana zrobiłam rogaliki, pachnie nimi w całym domu...jednak cosik mi się zdaje że następnym razem zrobie je bardziej słodsze....ja to taka słodka dziurka jestem

....potem się Wam pochwalę zdjęciem.
W domu nadal mam dwoje dzieci...maż czuje się troszkę lepiej ale znieść chorego chłopa to potrzeba jakiegoś dopalacza

Miłej niedzielki....przepraszam jeśli kogoś pominęłam.
--------------------------
No nadal wszyscy śpia....widać że to normalne, jak ja skrobie na forum to reszta odpoczywa i na odwrót-hmmm, ciekawe dlaczego;-)
A tu foteczki Amelki, bo dawno jej Wam nie pokazywałam:
Solenizantka

Trochę popisówki:

Z Marysią(od Sencilli):